Ovo je žena Aleksandra Požgaja! Kad se u crkvi udavala za njega, svi su pričali o njenoj venčanici: Dekolte do pupka! (FOTO)

24.11.2023

09:50

0

Autor: M. G.

Ime joj je Ivana, a njihova ljubav je mnogo šta do sada pobedila

Ovo je žena Aleksandra Požgaja! Kad se u crkvi udavala za njega, svi su pričali o njenoj venčanici: Dekolte do pupka! (FOTO)
Aleksandar Požgaj - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Požgaj, sada diskvalifikovani zadrugar, u velikoj je ljubavi s izabranicom Ivanom.

Ranije, on je učestvovao u „Parovima" i svakako privlačio ogromnu pažnju javnosti. Poslednji put, na primer, zbog odnosa s Milijanom Bogdanović redovno je ispunjavao novinske stupce.

Milijana Bogdanović i Milojko Božić, ATAImages/M. M.
 

Ona je tada u kuću ušla sa svojim ondašnjim 53 godine starijim partnerom, Milojkom Božićem, a kako se šuškalo da je s Aleksandrom bila i intimna, Požgaj je zbog pritiska čak i skidao burmu, prenosili su mediji, pa se kasnije u potpunosti povukao iz javnosti.

Po svemu sudeći, ženi se vratio i čini se da je njihova ljubav sve prepreke prebobala. Rijaliti igrač na Instagramu često ističe koliko je zahvalan supruzi što je ostala uz njega.

 

 

Ove godine su obavili i crkvenu svadbu, a o njenoj venčanici naširoko se pričalo i pisalo. Nosila je, naizgled, providnu haljinu sa svetlucavim detaljima i dekolteom do pupka, čime je privukla ogromnu pažnju javnosti.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike