Jezivo suočavanje Matore i Anite u „Zadruzi"! Palo veliko priznanje, pa onda i suze: Bacila sve karte na sto! (VIDEO)

17.11.2023

19:35

0

Autor: M. G.

Orilo se oko crnog stola rijaliti kuće

Jezivo suočavanje Matore i Anite u „Zadruzi"! Palo veliko priznanje, pa onda i suze: Bacila sve karte na sto! (VIDEO)
Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Nakon jednog odgledanog klipa u okviru zadrugarske emisije „Gledanje snimaka", Milan Milošević dao je učesnicima šoua reč. Tada, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora rešile su da se suoče naočigled svih, te je „njihovo klupko nastavilo da se odmotava".

- Ko zna šta još tu ima, rekla je prvo da nije slala slike uopšte. Ovo mi postaje ozbljna tortura sa Anitine strane. Sinoć si imala klip gde tvoja bivša žena priča sa tvojom švalerkom, a ti nemaš poriv da ustaneš i priznaš da je ona u pravu za sve što je rekla. Anita zna da se svađa, odgovara Kačavendi. Mislim da uživa da ja budem pokunjena, da je štedim i pokazujem ljubav. Sa mnom nikad nećeš imati razgovor i šansu, ispala si žestoka smradina ovih dana. Sve mi daje na kašičicu - istakla je Matora.

- Ovo je mrcvarenje... - prokomentarisao je onda Marko.

- Znala si da glumiš meni nervozu i da me je*avaš. Ne možeš da me ubediš, na svadbi nisi imala osećaj straha, već ti je bilo lepo - nastavila je Tomićeva.

- Plan je bio zajednički, stan u Beogradu po izlasku - dodao je Milan.

- Ma nek mi popuši ku*ac i ona i njena devojka, to nije istina. Nije raskinula zbog mene, nego jer ju je devojka tukla - sigurna je Anita, ali rasprava se nije tu i završila.

- Daj mi odgovor, zašto zoveš švalerku na video poziv na svadbi, a kažeš mi da nisi? Direktno mi odgovori, zašto si u tom trenutku imala želju da joj se požališ, kako si se osećala? - pitala je Jovana.

„Ja sam, budala, pala na to..."

- Bila je poslednja osoba sa kojom sam se čula tad... Prijalo mi je, privuka me je. Ona je imala neki plan, rekla je da smo joj se ja, Ana Spasojević i Sofija Una svidele, a ja sam budala pala. Nismo imale problem, ja sam problem - kazala je Stanojlovićeva, a kako je to sve izgledalo pogledajte u snimku koji sada sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike