Okončan proces Kulićke i Miloševića! Evo ko će da plati sudske troškove: Idemo sad na dijetu!

25.09.2023

14:50

0

Autor: M. G.

Marija ne krije koliko je zadovoljna čitavim ishodom

Okončan proces Kulićke i Miloševića! Evo ko će da plati sudske troškove: Idemo sad na dijetu!
Marija Kulić, Milan Milošević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/M.M.

Bivši zadrugari Marija Kulić i Milan Milošević na današnjem ročištu u Rumi postigli su dogovor i, po svemu sudeći, nastavka suđenja neće biti. Čim su izašli iz suda, između ostalog, za medije su ispričali ko će da plati sudske troškove, kao i usluge advokata.

- Završili smo, Marija će sve da plati. Em sam odustao od krivičnog gonjenja, najbolje ja da plaćam sudske troškove i svog prelepog avokata - prokomentarisao je za „Informer " Milan, ističući da će Marija za mnogo šta imati da iskešira.

- To mnogo košta. Nju sam parnično dobio već, ali ona nema na sebi ništa i neću moći da naplatim. Ovo krivično, već sam se pokajao što sam je uopšte i tužio i što sam morao da idem po sudovima - objašnjavao je on, koji bi sada da ode do Sremske Mirtrovice da malo odmori.

Međutim, kako naglašava, ni on ni Marija ne bi trebalo mnogo da se predaju hrani.

- Na dijeti smo oboje, pošto smo se ugojili.

Na opasku Miloševića da se spremaju da uđu u „Elitu ", majka Miljane Kulić je kazala kroz osmeh:

Milan Milošević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ulazimo iste večeri, u istom autu, mislim da će da se oduševe kad nas vide.

Njenom raspoloženju, inače, osim dobrog ishoda suđenja, doprinelo je i ponašanje ćerke u pomenutom rijalitiju.

- Miljana se sinoć obratila, da se ne brine, da zna sve šta i kako je. Nije joj prvi put u rijalitiju, mislim da je dovoljno pametna i da neće da pravi greške kao pre. Volela bih da sam s njom, mislim da bih joj mnogo pomogla - istakla je za pomenute medije, pa onda kazala i kako je skandalizovana ponašanjem Nenada Macanovića Bebice.

- Katastrofa! Moj muž kaže da ne može da veruje da iz njegovih usta to izlazi. Pokazao je da ima viši cilj, ne Bog zna kako da nas iskoristi. Ne radi se tu samo o tih 10.000 evra što sam mu dala, to sam ga tužila i to će kad-tad vratiti. Mi smo hteli da mu učinimo da ima nešto, a ne uvek Miljana sve da plaća. Iz neke ljudske solidarnosti smo hteli da mu učinimo jer niko nije znao da će njemu viši cilj da bude da uđe u rijaliti - razočarana je ona.

Potom, naglasila je kako smatra da Zolin ulazak sad ne bi poremetio njenu naslednicu.

Marija Kulić sa ćerkom Miljanom, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Verujem da je Miljana shvatila da je i sa Zolom promašen odnos. Za Nenada sam ja kriva, ja sam ga mnogo podržavala. Želela sam da ona bude sa Bebicom kako bi prevazišla Zolu - iskrena je bila Kulićka za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike