Milan Milošević iskreno o Željku i Milici Mitrović, odlasku sa Pinka i favoritima u "Eliti"

03.10.2023

13:21

0

Autor: M. J.

Žali zbog odlaska

Milan Milošević iskreno o Željku i Milici Mitrović, odlasku sa Pinka i favoritima u "Eliti"
Milan Milošević - Copyright ATAImages/ M.M.

Milan Milošević, bivši voditelj rijaliti programa "Zadruga" na televiziji Pink nakon dugogodišnje saradnje nije dobio angažman u novom projektu Pink televizije, rijalitiju "Elita". 

Milošević tvrdi da gabračni par Mitrović  nije zvao da bude deo novog projekta, ali i da tu nema reči o eventualnoj svađi.

- Da budem maksimalno iskren, Mitrovići me nisu zvali da se vratim na mesto voditelja. Niti sam dobio poziv, niti sam imao bilo kakvu priču o povratku. Najviše žele gledaoci da se ja vratim. Nije mene niko ni oterao, da bih se ja vratio. Videćemo. Mi smo se rastali na lep način. Nikada tu nijedna ružna reč nije bila, niti sme da bude. Nemam šta tu loše da kažem, ovo je šou-biz - sve je moguće očekivati - priča Milan Milošević za "Blic".

Šest godina bio je zaštitno lice Pinkovih rijaliti programa zbog čega je stekao izvesnu popularnost. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

- Ja sam neko ko je od prvog dana bio deo stvaranja tog projekta. Kada ljudi kažu "Zadruga je Milan, Milan je Zadruga", potpuno su u pravu. Ukoliko bih seo ponovo vratio za crni sto, sve bi išlo svojim tokom. Vratio bih se kući. Željko i Milica me nisu napravili. Cilj mi je bio da postanem TV lice na televiziji "Pink". Oni su to prepoznali, a ja da nisam bio dobar i da nisam opravdao poziv, ne bih sigurno bio šest godina deo takvog projekta. Nisu oni mene stvorili, nego su mi pružili priliku da pokažem kako i na koji način mogu da impresioniram gledaoce. Najviše sam zahvalan njima i dugujem im za sve što sam u životu postigao - poručuje Milošević za "Blic". 

Ne krije da žali zbog odlaska, ali mu je vreme provedeno na Pinku ostalo u najlepšem sećanju. 

- Ne kajem se nikada, ali žao mi je. Žao mi je što sam otišao iz nekog razloga koji je možda mogao da se ispegla. Ko zna zašto je to dobro. Možda je došlo i do prezasićena u tom poslu. Svakodnevno sam radio i dnevne i noćne smene. Po prvi put nemam konkretne odgovore što se tiče "Zadruge", "Elite", "Pinka"... Znam da je to nešto što sam ja maksimalno voleo da radim i da je to nešto što sam radio od srca i radio 300 posto - ističe bivši voditelj.

Na kraju razgovora on se osvrnuo na aktuelnu sezonu, te istakao da su mu pored Miljane Kulić i Bebice, vrlo interesantneMilena Kačavenda i Maja Marinković, te se nada njihovom ulasku. 

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

- Rijaliti počinje tek pred kraj godine. Oni se tek tada opuštaju. Prestaju da zaboravljaju na kamere. Još uvek su svi izveštačeni, neki namerno ogovaraju da bi se pojavili u kadru. Najzanimljivi su mi Miljana i Bebica, ta priča oko njih. Nisam mislio da će mi biti zabavni, ali Bebica se opustio, promenio se totalno. Ne kažem na pozitivno. I on i Miljana imaju to nešto, tinja vatra u njima - rekao je Milan. 

Podsetimo, Milan se nedavno našao u centru pažnje kada je dobio anonimnu poruku od osobe koja se predstavlja kao njegov sin, ali je voditelj ovo oštro demantovao. 

- Totalna budalaština. Daj Bože da je istina, pa da se ostvarim i kao otac, ali ovo je laž jer ja sam 2009 i 2010. godine živeo na Santoriniju. Ovo neko namerno radi i provocira jer često u poslednje vreme govorim kako mi je žao što se nisam ostvario u ulozi oca - rekao je Milan za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike