Aleksandra i Car se pomirili: Maja Marinković doliva ulje na vatru, otkrila da je Filip i dalje zainteresovan za nju

17.10.2023

11:39

0

Autor: M. V.

Među njima nikada nije mirno

Aleksandra i Car se pomirili: Maja Marinković doliva ulje na vatru, otkrila da je Filip i dalje zainteresovan za nju
Maja Marinković, Aleksandra Nikolić, Filip Car - Copyright Printscreen Youtube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car uputili su jedno drugom žestoke reči u prethodnom periodu, ali čini se da se situacija stišala. Njih dvoje, uskoro će dobiti ćerku, pa su navodno rešili da reše brojne nesuglasice. Međutim, postojao je jedan uslov.

ATAImages/M. M.
Aleksandra Nikolić, Filip Car

 

- Pošto je pokušala da živi u Crikvenici kod njega, Aleksandra se doslovno preselila sa sve stvarima, te se nakon burne svađe pokupila i otišla, ovog puta je odlučila da bude mudrija, pa je sebe i bebu stavila na prvo mesto. Car je pristao na njene uslove i odmah našao stan u Beogradu, te u dogovoru s Aleks dao i kaparu, ali od njenih para. Svakako se radi i prostor koji je on namenio za njihov život u Crikvenici, a koristiće ga kad budu išli u Hrvatsku na odmor - navodi izvor za "Republiku".

ATAImages/Antonio Ahel
Maja Marinković, Filip Car

 

"Maja Marinković: Pisao mi je Car"

 U priču se ponovo umešala Maja Marinković, Careva bivša devojka zbog koje je počeo ceo skandal. Maja je otkrila nove detalje.

- Meni je drago što su se pomirili. Ja mnogo putujem i uživam, naravno da sam videla te stvari, drago mi je što su se pomirili. Tako mi je drago što sam ja prouzrokovala u njoj da sedne kod Dušice u studiju i da kaže da je vređao, da je nasilnik i ostalo i posle svih tih bljuvotina, ti mu se vratiš. I treba da te gazi! Ako imaš iole mozga i dostojanstva, ti to nećeš sebi dozvoliti - ispričala je Maja, a potom šokirala.

- Mi znamo, Filip je ološ, pa je ološ. Živela ljubav Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, rođeni su jedno za drugo i životna su kazna jedno drugom... Pisao mi je kada sam bila u Parizu - izjavila je Maja u emisiji "Pitam za druga".

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Nikolić, Filip Car

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike