"Aneli mi je priznala da joj se Janjuš sviđa!" Ovaj učesnik "Elite" je razotkrio košarkaša i starletu, da li je na pomolu romansa

14.10.2023

10:24

0

Autor: M. V.

Varnice između njih dvoje se rasplamsavaju

"Aneli mi je priznala da joj se Janjuš sviđa!" Ovaj učesnik "Elite" je razotkrio košarkaša i starletu, da li je na pomolu romansa
Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Aneli Ahmić, izazvala je pažnju u Eliti zbog burne prošlosti, a u sadašnjosti oseća sve jače emocije prema Marku Janjuševiću Janjušu.

Njihov cimer Lepi Mića, otkrio je nove detalje i tako podgrejao priču.

- Njihov odnos se menja kao vreme, ali su uvek zajedno. Stalno utvrđuju novo gradivo o onome što je najbolje za njih dvoje. Meni je Aneli priznala da je osetila da joj se kod njega sviđa sve i da je to znak da se zaljubila. On stoji na distanci da ne želi taj odnos iako su već jako prisni i ako ovako nastave ući će u vezu. Provođenje vreme sa njom je znak da zna gde vreba opasnost. Ona je rešila da bude sa njim, a Janjuš još kontroliše tu igru ali vreme je pokazatelj za sve u životu a njihove emocije će samo rasti - ističe Mića i nastavlja:

Mića: Ona se preporodila

- Da se oni jedno drugome ne sviđaju mogli bi i da se grle i da spavaju u istom krevetu ali ovo je druga priča. Ona se od sinoć preporodila i videla da je neki ljudi ne mrze tako da je sada njoj mnogo lakše. Ja sam je posavetovao samo da govori iskreno, a Janjuš je dao obećanje spolja da neće imati odnose. Ona kaže danas kako nju on oraspoloži.

Janjuš: Ovo mi je najbolji odnos u rijalitiju

Janjušević je ranije imao burne odnose u okviru "Zadruge", ali ovaj nije takav. 

- Ovo je moj najbolji odnos koji sam imao u kući što se tiče muško-ženskih odnosa. Onu katastrofu koju sam ja ovde doživljavao mi je najveći blam i sve dok toga nema mi možemo da provodimo vreme - izjavio je on.

Printscreen Youtube/Tv Pink
 

 

Aneli: Od mene traži da zaledim emocije

Kontroverzna rijaliti učesnica, nije još sigurna kako će da se odvija situacija između njega i Marka.

- Ove će ili preći u nešto više ili će se skroz ugasiti. Ja bih volela najviše da ovo ostane ovako i da mi zajedno izađemo odavde. On od mene traži da zaledim emocije i zbog toga bežim od njega. Kako je krenulo mislim da ćemo ostati samo neki prijatelji - rekla je Aneli.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike