"U njoj su našli 100 grama nedozvoljnih supstanci" Asmin izneo šok tvrdnje o Aneli i njenom hapšenju! Posle ovoga ništa neće biti isto!

08.10.2023

21:38

0

Autor: M. V.

Ne prestaje da iznosi prljav veš iz njenog života

"U njoj su našli 100 grama nedozvoljnih supstanci" Asmin izneo šok tvrdnje o Aneli i njenom hapšenju! Posle ovoga ništa neće biti isto!
Aneli Ahmić, Asmin Durdžić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Instagram/asmin

Asmin Durdžić već izvesno vreme vodi rat sa bivšom partnerkom Aneli Ahmić, o kojoj je sada izneo još šokantnije tvrdnje.

Naime, on je rekao kako su Aneli ranije hapsili zbog toga što je preko granice nosila nedozvoljene supstance.

- Ovo što sada govorim je sto posto istina. Aneli je prenosila nedozvoljene supstance iz Španije i pala je na aerodromu - rekao je Asmin za "Blic" i bliže objasnio:

- 100 grama nedozvoljenih supstanci su našli u njoj. Odležala je zbog toga mesec dana, to je 100% istina. Uskoro će mi to i advokat potvrditi, jer ćemo dobiti sve crno na belo sa dokazima.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Podsetimo, Aneli je nedavno opisala svoju kriminalnu prošlost, ali nije rekla zbog čega tačno je bila u zatvoru. Skupo ju je koštalo prijateljstvo sa misterioznim čovekom.

- Peške smo išli preko jedne države i hodali smo jedan dan. Tamo nas je policija uhvatila dok smo bežali preko granice i zatvorili su nas jer smo ilegalno prelazili tu granicu - šokirala je Ahmićeva u "Eliti" nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike