Stefan Karić otkrio sve o odnosu sa Šavijom! Poziv za sud samo što ne stigne: Ne plašim se suočavanja sa njom

24.09.2023

17:36

0

On je priznao da li su u kontaktu, ali i da li ima novu ljubav

Stefan Karić otkrio sve o odnosu sa Šavijom! Poziv za sud samo što ne stigne: Ne plašim se suočavanja sa njom
Stefan Karić - Copyright ATAImages/G. G.

Stefan Karić je bio u žiži javnosti poslednjih meseci zbog optužbi Nataše Šavije da ju je pretukao.

On se dugo nije oglašavao, a sada je otkrio da li je sa Šavijom u kontaktu i šta se dešava u njihovom slučaju, s obzirom na to da je Nataša nedavno rekla da je i njegovom ocu i njemu sve oprostila.

- Posle svega ne želim da se podsećam i da se vraćam u neki užasan period. Mnogo sam toga preživeo i pretrpeo, videćemo sve na sudu i nadam se da će uskoro sve to početi. Smirile su se strasti, mi najbolje znamo i čekamo da sud presudi pravedno i onako kako treba. Nisam osetio nikakvu neprijatnost. Nikad nisam imao situaciju da mi neko priđe i da mi kaže nešto. Niko mi ništa ružno nije rekao za četiri godine koliko sam u medijima aktivno - rekao je Stefan i dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Šavija i Stefan Karić

- Svaki roditelj je na strani svog deteta, naravno da moj otac ne podržava nikakav vid nasilja. Naravno da mi je zamerio što sam joj uzvratio šamar, nije dobro i nije normalno, ni džentlmenski. Ne opravdavam sebe nijednog trenutka, tako se desilo... Nije mi se nikad tako nešto nije desilo i naravno da se kajem što sam to uradio. Nisam imao nikakav kontakt s njom posle toga da se nešto pogrešno ne protumači. Ja joj se i ovom prilikom javno izvinjavam zbog svega što je bilo. Mi se znamo nekoliko godina unazad, videli smo se nekoliko puta i nismo bili u vezi. Prve godine kad smo se upoznali bili smo nešto neobavezno. Nisam znao da je takva u nekim situacijama, stojim pri tome što se desilo.

Poziv za sud će, nada se, uskoro stići, a kako kaže, sa Natašom i dalje nema nikakav kontakt.

ATAImages/Antonio Ahel
Stefan Karić

- Čekamo da dobijemo poziv za sud, možda i kroz nedelju dana bude to. Mi nismo u kontaktu, ali Osman je došao preko TikToka valjda u kontakt, ne znam da li je ona poslala poruku. Ona nikakav novac nije dobila, svašta se nagađalo.... Nije ni tražila, ni dobila novac. Nisam ni znao šta se dešava, video sam u novinama da je Osman stupio u kontakt s njom. Trebalo je da se vide i da imaju neke lajvove na TikToku. Ne plašim se suočavanja s njom na sudu, nemam čega da se plašim - rekao je Stefan u “Premijera - Vikend specijalu”, te priznao da ima novu devojku koja nije deo javnog sveta i ne želi da je eksponira.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike