Bivši svekar Aneli Ahmić prekida „rat" sa zadrugarkom: Desilo se šta se desilo, sad bih se vratio svojim obavezama!

26.09.2023

18:55

0

Autor: M. G.

Ovime nema koga nije ostavio u šoku

Bivši svekar Aneli Ahmić prekida „rat" sa zadrugarkom: Desilo se šta se desilo, sad bih se vratio svojim obavezama!
Aneli Ahmić - Copyright Printscreen Zadruga Official

Aneli Ahmić od početka „Elite" čašćava bivšeg muža Asmina Durdžića raznim uvredama, a pošto su u dramu nekadašnjih supružnika bili upleteni i njegovi roditelji Mevlida i Mustafa, situacija je dovedena i do usijanja.

Mustafa, posebno, dosta toga izneo je putem Fejsbuka iz prošlosti, te života zadrugarke uopšte, samo da bi sata - okrenuo potpuno novi list i povukao se, što je mnoge zgranulo.

- Moja reakcija na optužbe Aneli Ahmić je bila ishitrena. Istina je da žena mene nije uopste spomenula u negativnom kontekstu. Jeste optuzila Staniju (Dobrojević) da joj je preuzela muža (Asmina), što po mom saznanju nije bilo tačno i jeste optužila moju suprugu da je htela da je pokrije maramom i da je od nje zahtevala da pravi pitu i, to isto nije bilo tačno - počeo je on za „Pink.rs", pa brzo nastavio:

- Aneli nije živela sa nama, tako da mi nismo imali nikakvu potrebu da tražimo od nje bilo šta. Ali, desilo se to šta se desilo - poručio je, a onda se osvrnuo na prozivke i uvrede korisnika društvenih mreža na račun njegove porodice.

Aneli Ahmić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Nadam se da cu se vratiti svojim obavezama, aktivnostima i da nece više biti potrebe da pravdam bilo čije postupke - zaključio je on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike