Aneli jedva čeka da spava sa Janjušem u istom krevetu, on se branio: Neću da rizikujem

24.09.2023

11:14

0

Autor: B. D.

Otvoreno mu se udvarala

Aneli jedva čeka da spava sa Janjušem u istom krevetu, on se branio: Neću da rizikujem
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš - Copyright Printscreen Youtube/Tv Pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš se svakog dana trude da ne pređu granicu prijateljstva, ali im to baš ne ide za rukom. Tokom prethodne noći, popustile su im kočnice, razmenjivali su nežnosti, a Aneli je Janjušu priznala da jedva čeka da se osame i spavaju zajedno.

Naime, Aneli je pravila planove za odlazak na Rajsko ostrvo, te je tom prillikom Janjušu saopštila da želi da spavaju u istom krevetu, ali on ipak nije bio saglasan sa time. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

- Svako bi bili u odvojenim krevetima, neću da rizikujem. Nemoj se zaj*bavati sa mnom - govorio je Janjuš, a Ahmićeva za to nije htela ni da čuje.

Aneli je najavila da ne odgovara za svoje postupke ako joj donesu alkohol.

- Ne, spavaćemo u jednom krevetu. Šta bi ti voleo i da li voleo da se to desi? Zamisli meni daju tekilu, bio bi haos - govorila je Aneli.

Aneli je potom ispitivala Janjuša ko je u „Eliti” njegov tip žene, a bivši košarkaš je priznao da samo nju može da zamisli pored sebe.

Printscreen Youtube/Tv Pink
Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

- Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene - kazao je Janjušević, a Aneli mu je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike