Reakcija bivše devojke Nenada Aleksića, po njegovom ulasku u „Elitu": Ovo nije smešno, on je pogubljen već godinama! (FOTO)

17.09.2023

17:55

0

Autor: M. G.

Nekadašnja zadrugarka naglašava kako je reperu „vreme za psihologa ili vernika, a ne rijaliti šou"

Reakcija bivše devojke Nenada Aleksića, po njegovom ulasku u „Elitu": Ovo nije smešno, on je pogubljen već godinama! (FOTO)
Jelena Batos - Copyright Printscreen „Pitam za druga", Red TV

Nenad Aleksić Ša se protekle večeri pridružio ekipi koja boravi u „Zadruzi 7 Eliti", a njegova nekadašnja izabranica Jelena Batos i te kako je imala šta da kaže. Bivša zadrugarka, naime, smatra da je reperu u stvari potrebna stručna pomoć, a ne rijaliti i naglašava - da to nije on, jer ga dobro poznaje, a „on je već godinama unazad pogubljen".

- Pošto mi poruke već uleću kao rakete, prvi i poslednji put ću vam odgovoriti vezano za njega. Nije smešno, meni je njega žao, on je još uvek totalno pogubljen i njemu nije potrebna ni „Zadruga", ni žene, nego da ode negde u neku skroz stranu državu gde niko ne zna ko je na par meseci, upozna samog sebe i razgovara sa psiholozima ili vernicima, tj. ljudima koji će mu pomoći da upozna samog sebe i pronađe svoj duševni mir. Meni je sve ovo žalosno i nije za smeh i sprdnju, jer on je totalno pogubljen već tri godine unazad. I sve više i više se udaljava od samog sebe. Ja sam neko ko ga poznaje dugi niz godina i ovo nije on - napisala je ona na Instagramu, pa privukla ogromnu pažnju javnosti.

Podsetimo, Jelena se svakako proslavila u „Zadruzi" i to pošto je priznala da je Ša s njom pre nekoliko godina bio u aferi.

Poruka Jelene Batos, Instagram screenshot / jelena.batoss
 

Sa druge strane, on je čim je ušao u „Elitu" ispričao kako je na ovu njegovu odluku odreagovala i dalje zakonita supruga Vanja Ignjatović.

Vanja i Ša na venčanju, Instagram printscreen/nenadaleksicsha
 

- I dalje verujem u ovaj brak, nisam se razveo još uvek. U nekoj smo fazi, ja ne znam kako da definišem... Obavestio sam je u trenutku kad smo se videli, da popričamo. Nije joj bilo svejedno, pitala me je šta će mi to sada i zašto pravim ishitrene poteze... Čekaće me. Poslednja poruka je bila: „Volim te" - istakao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike