Ša se preselio u novi stan, a tu je trebalo da živi sa Vanjom: Želeli smo dete, nećemo još podneti zahtev za razvod

11.09.2023

08:46

0

Reper se i dalje nada pomirenju

Ša se preselio u novi stan, a tu je trebalo da živi sa Vanjom: Želeli smo dete, nećemo još podneti zahtev za razvod
Nenad Aleksić Ša i Vanja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nenad Aleksić Ša i njegova supruga Vanja su se rastali posle samo mesec dana braka. Reper i dalje želi da se pomire i veruje da će se to desiti, a nedavno se preselio u novi stan i napustio svoj stari kraj, Fontanu, gde je dugo živeo.

- To preseljenje je neka naša zajednička priča bila, želeli smo veći stan. Porodica, njeno detence, da imamo još jedno dete... Nikakve nove ljubavi, ja sam u braku i dok je tako nadam se samo Vanji. Sve je do Boga, a i do nas - poručio je Ša, pa dodao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Nenad Aleksić Ša

- Imali smo situacija gde smo oboje grešili, da je bilo manje pritiska bilo bi sve savršeno. Na njoj je sada da li će popustiti. Ja se nadam, dali smo prostora jedno drugom. Bivše se nisu javljale, niti me uopšte zanimaju. Ovo treba da ostane između Vanje i mene, slušam sebe i svoj mozak. Bilo je bajkovito i nadam se da će biti, razvod nismo podneli ni ona ni ja i nećemo za sada. Kao što su moji uz mene, njeni su sigurno uz nju. Mi sami donosimo odluke, tako da ćemo i sami videti šta ćemo.

Kako je Ša istakao, oni nisu sada u kontaktu često, ali se nada da će naći rešenje.

Instagram printscreen/nenadaleksicsha
Nenad Aleksić Ša i Vanja

- Ne čujemo se često, videćemo da li ćemo doći do rešenja, a nadam se da hoćemo. Ja sam brzoplet, ja sam čovek od trenutka. Žao mi je slika koje sam uklonio, nisam ih obrisao, samo sam sakrio. Najsrećniji bih bio kad bismo izgladili odnos i vratio bih slike, naravno. Mislim da možemo da dođemo do rešenja, a kada će to biti, videćemo. Naravno da sam razmišljao da odem da je iznenadim, ali ne bih na silu da izazivam nervozu, još je sveže. Nismo se tukli, varali jedno drugo, rešivo je, ali sada je sve na njoj - rekao je reper u "Premijera - Vikend specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike