Za Vanju je ovo veoma važan dan, sin je sve vreme uz nju, ali ne i Ša: On je moj život... (FOTO)

14.09.2023

21:05

0

Veliko slavlje protiče bez repera

Za Vanju je ovo veoma važan dan, sin je sve vreme uz nju, ali ne i Ša: On je moj život... (FOTO)
Nenad Aleksić Ša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića Ša, Vanja Ignjatović, proslavlja svoj 27. rođendan. Međutim, reper sudeći po njenim „storijima" danas nije uz nju.

Društvo joj, međutim, pravi naslednik kojeg je ovoga puta i ponosno pokazala, poručivši:

- Moj šašavi dečak, moj sin, moj život.

Da li joj je Ša i porukom čestitao, sa druge strane, još nije poznato javnosti.

Podsetimo, Vanja je nedavno za jedne medije istakla da ima u planu da se vidi s Nenadom, pa se osvrnula i na njegov odnos s njenim mezimcem.

Vanja Ignjatović Aleksić sa sinom, Instagram screenshot / vanjaignj
 

- Primila sam izvninjenje. On je malo ishitreno reagovao... Ja sam dobila osudu cele nacije, ali ni to nije moglo da mi skine osmeh sa lica. Srećom, on se izvinio, koliko je mogao objasnio je šta je tu bilo, da je ishitreno i burno reagovao, a i mogu da razumem afekat. Šta je tamo jedna osoba rekla, koja sa nama nije ni kafu popila, osim kad smo se sretale po svadbama, mene to ne dotiče, ja znam šta je istina, tako da ne može to ništa da me poremeti - kazala je bila ona, dok ljudi nagađaju da je ovime „bocnula" Jovanu Tomić Matoru, koja je prva javno osudila.

Potom, dodala je i da su njih dvoje već i potegli temu pomirenja.

„Kao pravi otac!"

Nenad Aleksić Ša, ATAImages/M. M.
 

- Nenad mene voli. Naravno da volim i ja njega, ljubav ne može da nestane preko noći. Videćemo da li je pauza, kako će dalje teći sve. Na meni je da odlučim, videćemo da li sam spremna da se vratim tamo, ali naravno da ga volim, ljubav se ne zaboravlja. On mnogo voli mog sina, a i moj sin voli njega. Gde god da ga vidi, on njega zove: „Moj Ne, Ne", tako da, to mi je mnogo bitno, što su se tako lepo slagali. Kao pravi otac. Iskreno, njegov otac se nije ponašao prema njemu, kako se Nenad poneo. Razgovor smo možda i obavili. Zaključili smo da jedno drugom treba da damo malo vremena, tako da ćemo da vidimo u narednom periodu - ispričala je za „Hype".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike