Ivan Marinković otkrio zbog čega ne može da obavi crkveno venčanje: Nisam dobio blagoslov, spomenuo i Gocu Tržan

16.09.2023

12:07

0

Autor: B. D.

Tek sledi gala svadbeno slavlje

Ivan Marinković otkrio zbog čega ne može da obavi crkveno venčanje: Nisam dobio blagoslov, spomenuo i Gocu Tržan
Ivan Marinković i Jelena Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivan Marinković oženio je svoju partnerku Jelenu Ilić, ali crkvenog venčanja još uvek nije bilo. Rijaliti učesnik je otkrio ko i šta koči da se venčaju u crkvi, ali i kako je protekao dan kada su izgovorili sudbonosno „da”

- Izabrali smo petak, 15. septembar, za venčanje jer nam je baš tada godišnjica veze. Presrećan sam, kao i Jelena, ispunili smo zajedničku želju da se venčamo i postanemo zvanično muž i žena. U opštini smo bili samo sa kumovima, ali zato za dva dana pravimo gala proslavu u jednom restoranu za tridesetak najbližih prijatelja i rođaka - kazao je on i dodao: 
- Crkveni brak planiramo, ali za nekih mesec dana, jer još nisam dobio blagoslov, kao ni papir o razvodu od Goce. Želimo da to bude u crkvi u Leskovcu, gde je Jelena krštena - rekao je Marinković, koji sa svojom ženom ne planira medeni mesec, već razmišlja o preseljenju iz Beograda u njen rodni grad, jer kako kaže, tamo ima bolje preduslove za život. 

Instagram printscreen/ jelena_ilic_b
Jelena Ilić i Ivan Marinković

 

- Jelena i ja živimo u stanu moje majke, renovirali smo ga, još je ostalo nešto oko krova da se sredi i onda će sve biti onako kako smo želeli. Trenutno čekam angažman na jednoj televiziji, a ako do Nove godine ne bude ništa od toga, možda tu nekretninu zamenim nekom drugom i otputujem u Leskovac. Jelenini tamo žive, ona ima svoj stan i neke nekretnine koje treba da se srede, pa možda tamo započnemo neki posao. U Beogradu je jako teško uspeti u poslu, dok je Leskovac modernizovan i ima puno prostora za napredak - rekao je Ivan za Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike