Zbog lažnog predstavljanja, nesuđeni ljubavnik Ane Ćurčić u ogromnim problemima: Oduzeli mu uniformu i na korak je do zatvora!

14.09.2023

16:15

0

Autor: M. G.

Verni fan „Zadruge" objašnjava kako su nadležni reagovali, te u kakvom je sad sosu zbog svojih postupaka

Zbog lažnog predstavljanja, nesuđeni ljubavnik Ane Ćurčić u ogromnim problemima: Oduzeli mu uniformu i na korak je do zatvora!
Almir Asanović - Copyright Printscreen „Zadruga - Narod pit", Pink TV

Almir Asanović, veliki fan kako „Zadruge", tako i Ane Ćurčić, otkrio je u kakvim se problemima našao pošto su, kako se navodi, nadležni reagovali na njegovo uporno i lažno pedstavljanje.

Ministarstvo odbrane nedavno je saopštilo da Asanović nije pripadnik Vojske Srbije, niti je to ikada bio, a on se mesecima unazad predstavljao kao pilot pukovnik.

„Oprostili su mi, ali s jakom opomenom!"

- U velikom sam problemu... U pitanju je Ministarstvo odbrane i Vojske, dolazila mi je kriminalisticka vojna policija i oduzela mi uniformu, a juče sam bio u prostorijama vojne policije i dobio sam opomenu da se ne predstavljam kao pilot pukovnik, jer sledeci put sledi mi krivična prijava i zatvor do tri godine, a sada videće da mi oproste sa jakom opomenom, jer kada bi se svaki vojni pilot tako predstavljao kao ja, na šta bi vojska ličila, tako su mi rekli - počeo je on, pa dodao:

- A moja ljubav Ana (Ćurčić) traži onog monstruma Zvezdana (Slavnića), koji ne zaslužuje slobodu; ja na kraju gledam sebe i da gledam svoja posla...

Ana Ćurčić, Printscreen Youtube/ Zadruga Official
 

- Video Anu nisam, zagrlio je, poljubio je nisam, ja čekam i prsten čeka, pa kada Ana padne, neka ispašta, a gde je ta moja Ana, ljubav, da bude pored mene, sada kada mi najteže, gde mi preti vojni sud i zatvor - istakao je on, prenose domaći mediji pisanje je „Republike".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike