Matora otkrila kada je shvatila da je ne privlače muškarci: Poljubi me devojka i meni se to svidi, a nije mi bilo na pameti

13.09.2023

19:28

0

Autor: B. D.

Objasnila je da je bila intimna i sa momcima, ali da je više voli devojke

Matora otkrila kada je shvatila da je ne privlače muškarci: Poljubi me devojka i meni se to svidi, a nije mi bilo na pameti
Jovana Tomić Matora i Anita Tomić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jovana Tomić Matora je u razgovoru sa rijaliti cimerima, otkrila da je imala veoma turbulentan emotivni život. Bez ustručavanja, ona im je priznala kako je izgledao trenutak kada je shvatila da voli isti pol, kao i kako su njeni roditelji prihvatili to što je lezbijka. 

- Videli su roditelji da sam muškobanjasta, nisam nikad dovodila devojke kući. Kasno sam ja saznala, sa 23 godine. Imala sam ja prvog dečka sa kojim sam izgubila nevinost i dovodila ga kući i kad sam im rekla mama mi je rekla da me se otac odrekao i ja doživim stres i u bolnicu - započela je Matora, pa dodala:

ATAImages/ M.M.
Anita Tomić i Jovana Tomić Matora

- Došla televizija kod tate i on se raspada, pa pokazivao sve moje slike kao dete u haljinici. Mislio je da je on kriv jer me je zvao sine. Govorio mi da moram da budem jaka, da ne dam da me zadirkuju u školi - kazala je Matora, otkrivajući kako je izgledao trenutak kada je zapravo shvatila da je muškarci emotivno ne privlače:

Printscreen ,,Amidži šou"
Jovana Tomić Matora

- Slučajno sam saznala i to sam bila sa nekim likom sa fakulteta, moj drugar jedan je kockao i ja sa njim i dobijemo 300 hiljada i odemo u klub. Bila jedna igračica ful riba i taj moj drug se ložio slao šampanjce i moj zadatak je bio da je ja dovedem i ona mi kaže da bi ona sa mnom. Ja u WC ona sa mnom gurne me i poljubi me i meni se to svidi, a nije mi bilo na pameti. Pitala me je je l' sam sigurna da nisam lezbejka ja joj kažem da nisam ali sam otišla sa njom na piće. Posle smo bile zajedno, raskinule i ja joj smuvam drugaricu. Nisam ja striktno lezbejka, volim ja i se*s sa muškarcem, ali me emotivno osam godina ne privlače - rekla je Matora.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora je tokom leta sklopila brak sa Anitom Stanojlović u Crnoj Gori, a sada su kao bračne partnerke učesnice rijaliti programa „Elita”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike