Zorica Marković Ivana Marinkovića goni krivično i po privatnoj tužbi! A on to - nikako nije očekivao: Strašno! (FOTO/VIDEO)

30.06.2023

13:15

0

Autor: M. G.

Bivši zadrugar našao se u čudu, jer je „ona njega polila, a ranije ga i zatrpala izvesnim pretnjama"

Zorica Marković Ivana Marinkovića goni krivično i po privatnoj tužbi! A on to - nikako nije očekivao: Strašno! (FOTO/VIDEO)
Zorica Marković - Copyright Printscreen ,,Sceniranje"

Zorica Marković oglasila se akonto priče da je prijavila Ivana Marinkovića policiji, posle zajedničkog gostovanja u emisiji „Zadruga - Narod pita". Zbog skandala koji je izbio u noći između 16. i 17. juna, pevačica je tražila zabranu prilaska, ali je jednako brzo i odlučila da nekadašnjeg cimera iz Bele kuće „Zadruge" goni krivično i po privatnoj tužbi.

- Tražila sam meru zabrane prilaska zbog njegovog ponašanja prema meni, takođe ga gonim krivično i po privatnoj tužbi. Tužba se temelji na njegovom nasilničkom ponašanju, pretnjama i uvredama časti i ugleda mojih sinova koji nisu deo rijalitija. Ja sam sve dokumentovala, meni niko ne može da preti, ja se samo Boga bojim - kazala je za „Pink.rs" pevačica, pa dodala:

- Smatram nedopustivim da mi neko na taj način preti, meni i mojim sinovima. Meni može da preti, ali njima nikada, niko... Ivan nema prava da spominje neke stvari i da se hvata za moje svađe iz „Zadruge 2" kad sam ja spomenula njegovo dete. On tada nije ni postojao u životu tog deteta, a sad se na to poziva... On u tom periodu rođeno dete nije ni video, neka kači to mačku o rep.

- Može nekom drugom da priča to, meni ne. Neka dokaže sve što je rekao - zaključila je ona.

Marinković se, sa druge strane, našao u čudu - jer je „ona njega tek ispljuvala, pa u emisiji polila sokom, a onda i prijavila".

„Strašno!"

Ivan Marinković, Printscreen ,,Zadruga - Narod pita", Pink TV
 

- Ne znam o čemu se radi. Nisam čuo da me je prijavila policiji. Ako jeste, onda čekam poziv, šta da kažem... Nisam to očekivao, ona je mene polivala sokom. Bolje je da ja ne kažem kakve gnusne pretnje sam ja od nje dobijao, a odnose se na mog sina Željka. Strašno! Ona mene apsolutno nema zbog čega da prijavljuje... Ne pada mi na pamet da je kontaktiram, čekaću poziv ukoliko sam zaista prijavljen - izjavio je za pomenute medije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike