Stanija raskinula sa dečkom u jeku skandala: Život mi se pretvorio u pakao, doživela sam nervni slom! Sutra napušta Srbiju

05.09.2023

21:20

0

Starleta već danima ne može da se sabere zbog svega što se dešava

Stanija raskinula sa dečkom u jeku skandala: Život mi se pretvorio u pakao, doživela sam nervni slom! Sutra napušta Srbiju
Stanija Dobrojević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stanija Dobrojević je ovih dana u centru skandala, otkad je Aneli Ahmić, pri ulasku u "Zadrugu" otkrila da ju je muž prevario sa starletom.

Ona se sada oglasila i ispričala kako se osećala kada su počeli da joj javljaju šta se dešava.

Instagram printscreen/stanijadobrojevic
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

- Pre samo mesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čoveka koji me voli, verio me je, bili smo u Majamiju, kao da smo sami na svetu... I dolazim u Srbiju i ovo me sve sačekalo. Svi su mi pisali i porodica i fanovi, da sam nekom preotela muža i ja njemu: "Šta je ovo", on kaže: "Daj, bre, ništa", i ja opet, i onda kad je pogledao rekao je: "Uh, moja bivša ušla u Zadrugu". Znači nisam znala šta se dešava, doživela sam nervni slom usred Budve - priča Stanija i dodaje:

- Od nečeg najlepšeg, meni se život pretvorio u pakao. Moram da kažem da nikome nisam preotela muža, niasm rasturačica brakova, ja nisam znala da ta žena postoji dok tamo nije ušla. Znala sam da je pre tri godine sa nekim dobio devojčicu, rekao je da od toga nema ništa, da su bili na veče i da je ostala trudna, da on finansira sve.

ATAImages/Antonio Ahel
Stanija Dobrojević

Stanija je potom priznala da je Asmina Durdžića ostavila.

- Ja mu verujem kad nešto priča, ali ne mogu da tvrdim da je tačno. Ja do juče nisam znala da ta žena postoji, ono što mi je on rekao... Ja sam danas njega ostavila. Presekla sam. Mene je sramota svega ovoga, pritisak nije normalan, ne znam šta porodici da kažem. On je možda i dalje tu, možda me sačeka posle emisije, da ne ispadne da sam rekla da ga ostavljam, a onda me slikaju sa njim. U redu mi je da on treba da ženi toj pošalje novac, ali neke poruke koje izađu, ne znam da li je montirano ili nije - rekla je Stanija, te otkrila da sutra putuje u Ameriku.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike