Asmin Durdžić posle raskida sa Stanijom očajan: Obratio se Aneli važnom porukom!

06.09.2023

10:10

0

Autor: N. M.

Stanija je sinoć i u emisiji "Amidži šou" pričala o njemu

Asmin Durdžić posle raskida sa Stanijom očajan: Obratio se Aneli važnom porukom!
Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić - Copyright Instagram printscreen/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević ostavila je verenika Asmina Durdžića nakon brojnih dešavanja otkako je počeo rijaliti Elita, a on se sada oglasio i otkrio kakve su mu namere ubuduće posle raskida.

Starleta je prelomila kada je saznala da je navodno svojoj bivšoj, Aneli, slao poruke dok je bio sa njom u vezi, te je rekla da sada ne zna kome može uopšte da veruje.

- Želim da Aneli Ahmić objavi jednu prepisku gde sam je molio da se vrati ili gde sam joj izjavio ljubav otkad sam sa Stanijom zvanično u vezi! I ako sam nešto pisao na lep način, to je bilo samo da spustim loptu, pošto me je ucenjivala i pretila finansijskom inspekcijom. Jedina stvar koju sam slagao Staniju jeste da je moja bivša normalna osoba - kaže Asmin i dodaje da mu je pisala "veruj mi, uništiću te".

Printscreen/ RTVPink
Stanija Dobrojević

- Sve što Aneli priča mene ni dva posto ne boli. Jedina stvar koja me boli jeste to što napadaju Staniju i optužuju je da me je preotela. Pre Stanije sam imao šest devojaka za koje je Aneli znala. Staniju koriste samo kako bi opstala kao žrtva i svim silama ću se truditi da dokažem istinu vezano za Staniju. Volim te, Stanija, i neću dozvoliti da to one ili bilo ko drugi iskoristi - rekao je Stanijin sada već bivši partner.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike