Rođak Jelene Zane oklevetao pevačicu: Cela familija je pljuje, jurila je karijeru i abortirala

05.09.2023

10:40

0

Autor: B. D.

Uroš nema pozitivno mišljenje o svojoj „baba-tetki”

Rođak Jelene Zane oklevetao pevačicu: Cela familija je pljuje, jurila je karijeru i abortirala
Uroš Stanić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Uroš Stanić, učesnik„ Elite”, rođak je pevačice Jelene Galonić iz grupe „Zana” o kojoj nema baš poztivno mišljenje. Tokom protekle noći, on je izneo niz kritika na njen račun ističući da nikada nije htela da pomogne njegovoj porodici iako su familija.

- U kakvoj rodbinskoj vezi ste ti i poznata pevačica - pitala ga je Ivana Šopić.

- Moja rođaka, tj. baka sa mamine strane je pevačica iz grupe„Zana", Jelena Galonić. U jako lošim smo odnosima. To je jedna žena koja je ljigava, ološ patološki, mama mi je rekla da to ne pričam - rekao je Uroš.

ATAImages/Antonio Ahel
Uroš Stanić

- Zašto je odvratna žena - pitala je voditeljka.

- Moja mama kada se razvela, ona je bukvalno molila da je zaposli, ona nije htela zato što je veliki ološ i odvratna žena... Nije htela da zaposli moju mamu. Ona je žena koja je jako zlobna, ceo život juri karijeru i cela familija je pljuje. Ona je kao mlada abortirala dete, jurila je karijeru i frajere, ostala je trudna i abortirala je - rekao je Uroš. 

Podsetimo, povodom Uroševih optužbi da Jelena nije dobar čovek, oglasio se pevačicin suprug Žika ističući da Stanić im pravo da priča šta god želi. 

Antonio Ahel/ATAImages.
Uroš Stanić

 

- Znate kako, ovo je slobodna država, svako ima pravo da govori ono što želi. Niko to ne može nikome da zabrani. Neka priča šta hoće - rekao je Žika za Telegraf.

- Žao mi je što su ga se roditelji odrekli, kako kažete, to zaista ne znam, nisam ni s jednom ni s drugom stranom u nekom stalnom kontaktu, vidimo se i čujemo jednom godišnje, kako kažu, na venčanjima i sahranama. Želim mu svu sreću, to je sve što imam da kažem - rekla je Jelena povodom Uroševih izjava za Republiku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike