Ani Ćurčić demolirali stan! Kad je došla kući usred noći zatekla haos (VIDEO)

27.07.2023

08:58

0

Autor: B. D.

Nije ni slutila šta će je sačekati

Ani Ćurčić demolirali stan! Kad je došla kući usred noći zatekla haos (VIDEO)
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Drugoplasirana učesnica „Zadruge 6”, Ana Ćurčić je bila sa Zoricom Marković, Acom Bulićem, Necom Lazićem i njegovom porodicom na večeri, a po dolasku u stan ju je sačekao rusvaj. Naime, Ana je zatekla sve na podu - šminka, đubre, paklice cigareta, kese - nema čega nije bilo. 

Dok je sve snimala u stanu, ona je i pokazala ko je zapravo i demolirao njen stan. U pitanju su njena dva psa, koji, shvativši da su napravili haos, samo su se razbežali po prostorijama dok ih je gazdarica snimala. 

Podsetimo, Anin partner, Aca Bulić i Zorica Marković zajedno otpočinju biznis, a u pitanju je jedan ugostiteljski objekat. 

- Ana je spojila Acu i mene, a on je došao na ideju da zajedno uđemo u ugostiteljski posao. Još smo u pregovorima oko lokacije i svih onih sitnih detalja i, iskreno, jedva čekam da sve sprovedemo u delo! Ne bih otkrivala detalje jer je sve još u fazi dogovora, ali čim sve utanačimo Aca i ja, rado ću otkriti i o kojim ciframa se radi i za šta će Ana biti zadužena - kazala je Zorica, prenosi Informer.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike