Honorari učesnika Elite! Pojedini će se obogatiti, a ona uzima najveći honorar

02.09.2023

15:59

0

Autor: B. D.

Manje poznati učesnici zarađuju od 300 do 500 evra nedeljno

Honorari učesnika Elite! Pojedini će se obogatiti, a ona uzima najveći honorar
Mensur Ajdarpašić, Marko Janjušević Janjuš, Milena Kačavenda, Maja Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U novom rijaliti formatu „Elita” učešće su uzeli brojni rijaliti učesnici koji su popularnost stekli u prethodnim sezonama „Zadruge”. Pojedini su se zarad novca i dobrih honorara vratili pred kamere, iako su bili odlučni da više neće biti deo rijalitija. 

Kako se saznaje, u ovoj sezoni je najplaćenija Maja Marinković koja ne ulazi od prvog dana, već će nakon mesec dana ušetati na imanje u Šimanovcima, pošto se oporavi od operacicije.  Ona će navodno za sedam dana provedenih u „Eliti” dobiti 3.500 evra. 

ATAImages/M. M.
Maja Marinković

Jovana Tomić Matora će takođe biti deo „Elite”, samo ovoga puta ulazi sa suprugom Anitom Tomić sa kojom je ušla u vezu u prethodnoj sezoni „Zadruge”. Ovo će svakako biti veliki izazov za obe i test za njihov brak, a kako domaći mediji pišu, njih dve su debelo naplatile svoj ulaza. Matora je, kao iskusniji rijaliti igrač ugovorila veći honorar od supruge. Ona će uzimati 2.500 evra nedeljno, dok će Anita dobiti 1.500 evra. 

Posle jednogodišnje pauze vraćaju se Marko Đedović i Mensur Ajdarpašić. Đedović, koji je u „Zadruzi 6” bio deo voditeljskog tima, sada je takmičar. On je ugovorio honorar od 3.000 evra nedeljno, a za mnoge učesnike je strah i trepet, budući da zna sve njihove tajne.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marko Đedović

Mensur, rijaliti zavodnik, će dobijati 500 evra manje od Đedovića. Osim njih, veliki honorar je ugovorila i kuma nacionale, Milena Kačavenda koja je za učešće u „Eliti” dobila ponudu od 2.000 evra na nedeljnom nivou što nikako nije mogla da odbije. Isti honorar ima i političar Aleksandar Požgaj, koji je bio deo rijalitija „Parovi”.

ATAImages/Antonio Ahel
Mensur Ajdarpašić, Milena Kačavenda

Među povratnicima je i Marko Janjušević Janjuš. Iako je govorio da neće ponovo ulaziti u rijaliti, honorar od 2.500 evra za sedam dana promenio je njegovu odluku.

Oni manje poznati odnosno nepoznati učesnici biće plaćeni mnogo manje nego prethodnici, i za boravak od nedelju dana na imanju u Šimanovcima će dobijati od 300 do 500 evra nedeljno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike