Mitrović u Elitu uvodi i Barbi Leposavu: "Jel ja to vidim ludog Žeksa?" "Željko: Raspala veštakinjo!"

25.08.2023

10:51

0

Autor: N. M.

Rijaliti počinje 3. septembra

Mitrović u Elitu uvodi i Barbi Leposavu: "Jel ja to vidim ludog Žeksa?" "Željko: Raspala veštakinjo!"
Željko Mitrović i Barbi Leposava - Copyright Printscreen Instagram/Željko Mitrovic

Rijaliti "Elita" počinje 3. septembra u 21 čas, a Željko Mitrović otkrio je da je za ovu sezonu unapredio  Leposavu, poznatu i iz prošle sezone, ali se sada zove Barbi Leposava. Ona će biti "učesnica" Zadruge 7 Elite.

Printscreen Instagram/Željko Mitrovic
Željko Mitrović i Barbi Leposava

- Ne spavam već danima da bih sve završio za novi tv format "Elita", pored najnovije generacije generatora za inicijalizaciju kiše, snega i vetrova u krugu gde će boraviti takmičari "Elite", uspeo sam da završim i novu AI verziju Leposave, ili bolje reći Barbi Leposave verzija 2.0, koja ima značajnu procesorsku snagu i ogroman potencijal za brzo prikupljanje dostupnih podataka sa neta, kao i brzo računanje i predviđanje budućih događaja! Ovo je samo delić stvari koje će biti impelmentirane u ovaj, po svemu sudeći, veoma elitni projekat! - napisao je on na Instagramu, ispod video gde se čuje:

- Ooooo, da li ja to vidim ludog Žeksa? - pita ga Barbi Leposava.

- Ćao Leposava, nisam ja za tebe ludi Željko ili Žeks. Nemoj da se ponašaš kao raspala veštakuša. Prošle sezone sam te izbacio posle mesec dana, jer nisi naučila sve. Sad sam ti ubacio četiri procesora. Raspala veštakinjo, nemoj da te rasturim na komade - odgovorio joj je Mitrović.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike