Milica Mitrović pokazala delić imanja za „Elitu"! I svi voditelji bili su na okupu: Sprema se opšti šou (VIDEO)

28.07.2023

20:40

0

Autor: M. G.

Rijaliti počinje 2. septembra

Milica Mitrović pokazala delić imanja za „Elitu"! I svi voditelji bili su na okupu: Sprema se opšti šou (VIDEO)
Milica i Željko Mitrović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Supruga čelnika „Pinka" Željka Mitrovića, Milica, nema koga nije zaintrigirala pošto je na svom Instagramu objavila najavu za predstojeću sezonu „Elite" na ružičastoj televiziji. Ovaj rijaliti program vodiće Maša Mihailović, Ivana Šopić, Dušica Jakovljević i Darko Tanasijević, a sudeći po kadrovima s pomenute društvene mreže, imanje je i te kako prilagođeno za ovaj novi šou.

On će startovati 2. septembra, prenose dalje mediji, ali se o učesnicima istog i dalje - samo nagađa, jer se njihova imena čuvaju u strogoj tajnosti zarad što boljeg iznenađenja za publiku.

 

 

- Očekuje vas ozbiljan šou zato što će sve biti novo i sve će biti drugačije. Kada kažem novo i drugačije, mislim i na vizuelni momenat i na sadržaj, emisije.... Kuća uopšte neće izgledati onako kako je izgledala, ni spoljašnjost ni unutrašnjost. Soba i sve ostale prostorije u Šimanovcima će biti drugačije. Sada je tamo krš i lom i sve se radi i licka, da bude spremno za početak „Elite". Učesnici će biti potpuno novi, zato što stvarno želimo nova lica, nove priče, novu energiju i toga će stvarno biti. Trudimo se da mnogo toga promenimo, da dignemo na viši nivo i da potpuno osvežimo programsku šemu i taj sadržaj koji plasiramo gledaocima. Siguran sam da će biti oduševljeni „Elitom". Stvarno će to biti nešto posebno i produkcijski najteže, najzahtevnije i najskuplje do sada što je „Pink" ikada radio - kazao je jednom prilikom Darko, piše „Srbija Danas", a on je zatim nastavio o tome kako ni sam ne zna ko će na jesen preći preko praga poznatog imanja i živeti svoj život pod tamošnjim kamerama.

„Stvarno je tako!"

- Iskreno, ne znam, ali i da znam ne bih smeo da vam kažem. Ljudi se čude i misle da foliramo kada Dušica, Ivana, ja, a sada i Maša, kažemo da nemamo pojma ko ulazi, ali to je stvarno tako. Ako vam kažem da se to krije od nas, da ne bismo nekome istračarili, onda vam je jasno koliko se stvarno traži da sve to bude u strogoj tajnosti, da bi iznenađenje za gledaoce kada to počne bilo veće. Na dan ulaska u rijaliti, mi sat vremena pre toga dobijemo spisak sa imenima ili ako sretnemo tamo nekog po hodnicima ili šminkernici - objašnjavao je on za pomenute medije, pa onda otkrio koja će njegova uloga biti u narednoj sezoni i da li će imati stalnu emisiju koju će voditi ili će se prilagođavati programskoj šemi.

 

 

- Ni to ne znam. Mi smo specifični po tome što se sve te neke stvari rešavaju u hodu. To nisu neke planirane stvari od pre nekoliko meseci. Mi smo takav tim koji je brzopotezan i koji na komandu reaguje. To sve deluje kao da je pripremano i uvežbavano nekoliko meseci unazad i zbog toga smo posebni i specifični. Imaću svoje termine i svoje emisije, ali šta tačno i kojim danima, o tome tek treba da se priča. Pretpostavljam da oni već imaju neki plan i program, ali oni su sad trenuto zauzeti kastinzima, mi još uvek vodimo „Narod pita" i nismo stigli da sednemo i da nam to bude predočeno, ali vrlo brzo ćemo to znati, pa ćete me gledati - zaključio je Tanasijević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike