Bebica zapretio Mariji Kulić: Drži je u šaci (FOTO)

20.08.2023

18:19

0

Autor: B. D.

Bivši zadrugar otkrio da ima informacije o Kulićevoj za koje niko ne zna, a mogle bi da je degradiraju

Bebica zapretio Mariji Kulić: Drži je u šaci (FOTO)
Marija Kulić, Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pošto su Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica raskinuli, obe strane su u javnost iznosile prljav veš iz njihovog odnosa, a zadrugarkina majka, Marija Kulić je spremna da podnese tužbu protiv Bebice. 

Nakon Marijinog oglašavanja za medije, progovorio je i Macanović i objavom na Instagram storiju jasno stavio Kulićevoj do znanja da je ima u šaci. 

Instagram printscreen/nenad_macanovic
Nenad Macanović zapretio Mariji Kulić

 

- Malo ti je bilo?! Ti stvarno izazivaš?! Da cela nacija sazna istinu kakva si majka. Marija, bolje ti je ćuti! Znaš šta imam, mislim, samo mi znamo šta imam. Zalećemo se - napisao je Bebica na Instagramu, nakon što je Marija Kulić ispričala da im duguje novac, koji su mu pozajmili radi dugova koje je imao. 

- Mi smo hteli da otvorimo frizersko-kozmetički salon, ja sam držala drakstor, to je mnogo veliki posao. On je na to rekao da nije dobro da se otvori salon, da ima puno salona. Ja sam to htela za nas i rekla mu da on uzme za sebe da radi ono što ume i zna. On je pričao da mu treba novac, da hoće da kupi autobus, da je to radio godinama. Rekao mi je da ima prijatelja koji prodaje autobus, da je registrovan, i da bi mogao da vozi preko vikenda preko, a radnim danima u Srbiji. Tada mi je rekao da mu treba 10.000 evra odmah, a 30.000 da odvozi, da od svake ture otplaćuje čoveku. Pristala na to, odmah mu dala pare - ispričala je Marija dodajući: 

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Kulić

 

-  Odvozio je jednu turu, bio je u Italiji i vratio se i čekao da ga zovu za naredni vikend. Niko ga nije zvao, nikakve vožnje nije dogovarao. Sedeo je kod nas kod kuće. Tada je rekao da će da vidi te pare da vrati. On se već tada dogovarao sa majkom da se vrati kući, i jednog dana je rekao da ima suđenje u Beogradu, plan je bio da se vrati u subotu. Kada je otišao rekao je da su mu se skupile brojne alimentacije, da mora da se vrati u firmu porodičnu da radi. Tada je rekao da više ne može da vozi autobus, da će mu roditelji otplatiti dugovanja.

Naposletku, Marija ističe da im je ostao dužan veliku svotu novca koju će naplatiti putem suda.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Kulić, Nenad Macanović, Miljana Kulić

- Pitala sam ga šta ćemo za novac, na šta mi je rekao da će nam za tri dana vratiti. Tada sam tražila da napravimo ugovor kod advokata da je on nama dužan. On je pričao da će nam vratiti za tri dana. Sada vidim da je ponovo krenuo da vozi autobus, u Italiji, to su te ture za Veneciju, nastavio je vozi, a nama nije vratio novac. Rekao je da ne planira da nam vrati pare, da on nama ništa ne duguje. Njemu niko nije pretio, on nije zaslužio pretnje, ovo što radi verovatno radi zbog medijskog prostora kako bi ušao u rijaliti. Sa njim se nismo čuli, sve sada ide preko suda. U ponedeljak podnosim tužbu - rekla je Marija Kulić za medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike