Dok se Miljana kockala, Bebici je bila poverena ova uloga: Sad priča kako me je sprečavao, ali to nije tačno!

10.08.2023

18:40

0

Autor: M. G.

Kulićeva tvrdi i da se konačno otarasila tog poroka, zbog kog je mogla da upadne u ozbiljne probleme

Dok se Miljana kockala, Bebici je bila poverena ova uloga: Sad priča kako me je sprečavao, ali to nije tačno!
Miljana Kulić - Copyright ATAImages/M. M.

Miljanu Kulić već izvesno vreme prate šuškanja kako je pare koje je zaradila učestvujući po rijalitijima prokockala.

Ona, međutim, tvrdi da je to daleko od istine, a kao gošća jedne emisije objasnila je i koju je ulogu tim njenim „igrama" imao niko drugi, do Nenada Macanovića Bebice, koji sada ističe kako ju je mnogo puta „odvraćao od zla".

- Nije tačno da kockam. Sav moj novac je bio kod mame. Hvala Bogu! Prestala sam da kockam. To jeste bio moj najveći porok u kom je Bebica učestvovao - počela je Miljana na „Informerovoj" televiziji, pa dodala kako je Bebica Mariji, njenoj majci, „skretao pažnju dok ona uzima koliko joj treba".

„Imao je priliku, ali..."  

Nenad Macanović Bebica, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pa, on je „zamajavao" mamu dok ja „kradem" novac od nje. On sada priča da je mene sprečavao u tome, ali, da se razumemo, imao je priliku mnogo puta da pozove Mariju i kaže joj gde smo. On to ipak nije uradio, ma šta god danas pričao - naglasila je tada ona.

Podsetimo, pošto je Miljana izašla iz rijaliti kuće u Šimanovcima, naširoko se pričalo o tome kako je „sve na kocku otišlo".

- Miljana se odala porocima. Iako je tvrdila da se više nikada neće kockati, Miljana je ponovo uhvaćena nekoliko puta u kazinu. Nekad se dogodi da i dva puta dnevno igra slot aparate kako bi zaradila novac. Najviše ubacuje po 2.000 dinara u aparat, dok se nada dobitku od 200.000 dinara. Retko kada šta dobije, a po svemu sudeći postala je zavisnica od kocke - kazao je bio izvor za jedne medije.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike