Sudar rijaliti zvezda! Anđela Đuričić potkačila Dalilu Dragojević: Dobila je otkaz, izabrala je to umesto posla!

10.08.2023

16:11

0

Nema sumnje da će joj Dalila na ovo odgovoriti

Sudar rijaliti zvezda! Anđela Đuričić potkačila Dalilu Dragojević: Dobila je otkaz, izabrala je to umesto posla!
Anđela Đuričić i Dalila Dragojević - Copyright Antonino Ahel/ATA Images

Dalila Dragojević je, kako je rekla, dala otkaz na Hajp televiziji. 

To se desilo nakon što je Saša Mirković rekao da njegova lica neće moći da koriste društvenu mrežu "TikTok" kako bi "prosili novac", a poznato je da je Dalila veliki novac upravo na ovoj mreži i zaradila.

ATAImages/M. M.
Dalila Dragojević

Međutim, odmah posle Mirkovićevog saopštenja, Dalila se pravdala na Instagramu da je dala otkaz i da su sve završili mirnim putem, bez svađe, ali da to nije zbog pravila o TikToku.

Anđela Đuričić, koja je juče održala lajv na ovoj mreži, kako je rekla, poslednji put, ispričala je da je Dalila zapravo dobila otkaz.

- Sve što ja znam jeste da je Dalila dobila otkaz, znate da je danas naš direktor objavio vezano za TikTok, da ljudi koji "giftuju" i koji rade te mečeve neće moći od 1. septembra više da se bave time jer nije u skladu sa firmom - počela je Anđela i dodala:

 

 

- Tako da to je to, ona je posle toga dobila otkaz, očigledno je izabrala TikTok a ne svoj posao i okej, ja nemam ništa sa tim i mene to ne zanima. To je sve što znam i ne bih više pričala na tu temu, ne bih da se mešam u njihove radne odnose, to nije moja stvar.

Instagram printscreen/andjelaadjuricicc
Anđela Đuričić

Dalila se oglasila posle vesti o otkazu, jer su krenule spekulacije da je to uradila zbog "Zadruge". Međutim, ona je objasnila da u rijaliti neće ulaziti kao učesnica, ali postoje spekulacije da će to učiniti kao voditeljka. Međutim, to do sada nije potvrđeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike