„To je bila kap koja je prelila čašu!" Filip Car otvoreno o raskidu s Aleks: Tako sam znao da je kraj!

06.08.2023

15:20

0

Autor: M. G.

Bivši zadrugar otvorio je dušu pa objasnio kako je između njega i Nikolićeve nestalo ljubavi

„To je bila kap koja je prelila čašu!" Filip Car otvoreno o raskidu s Aleks: Tako sam znao da je kraj!
Filip Car - Copyright ATAImages/M. M.

Nekadašnji zadrugar Filip Car raskinuo je veridbu s pobednicom „Zadruge 6", Aleksandrom Nikolić, pa se onda dohvatio TikToka i tamo otvorio dušu - o razlozima zašto. Najpre je naglasio kako nikada o njoj neće pričati loše, ali i da je istina da su zvanično stavili tačku na njihovu ljubav

- Otkada sam izašao iz „Zadruge" pazio sam na svaki svoj korak. Pokušavali su da mi smeste „prestupe", ali nisu uspeli zato što sam i te kako pazio i mario za svaki svoj postupak i korak, u svakom lajvu, znate i sami da nisam igrao mečeve (na TikToku) sa ženama... Nisu znali šta će, dovodili su u intervjue ljude koji su se šatro dopisivali sa mnom... Nisam napravio nijednu „duplu", jer sam bio sa nekim koga volim i ko se izložio linču da bi ostavio nekog „sveca", da bi bio sa mnom - kazao je na Filip aludirajući na Dejana Dragojevića, prenose mediji, a on je onda dodao:

- Borili smo se oboje. Ušao sam u konflikte, od juče onog bolesnika i njegovih bolesnika, do ne znam ni ja koga, nema sa kime nisam ulazio u najžešće ratove da bih odbranio sebe, nju i našu vezu.

Nakon toga, krenuo je da nabraja šta mu je sve sve smetalo pored Aleksande. 

„Nemoj to da radiš..."

Filip Car, ATA Images/Antonio Ahel
 

- Ona jako dobro zna kakav sam. Zna koje stvari meni smetaju. Ako sam te zavoleo, izborio se da budemo zajedno, ako smo prešli preko svih prepreka, ako su se udružili da nas razvale, a pored toga plovimo i ne damo na naš odnos, nemoj da radiš neke stvari koje meni smetaju. Ako mi kažeš preko telefona: „Ima neki ,give away', da ga odigram za reklamu", onda mi reci kako ide. Ne možeš da se nalaziš sa tim nekim ko radi, mislio sam da to ide normalno, preko interneta... - govorio je, a onda i naglasio kako ga je posebno nerviralo to što je ona i dalje želela da iznajmi stan u Beogradu. 

Njihov je dogovor, naime, bio daleko drugačiji. 

- Zašto se iznajmljuje stan u Beogradu ako ćeš da živiš kod mene u Crikvenici, ako ćemo na zimu otići u Beograd, ako ćemo zajedno iznajmiti stan? Zašto se stan iznajmljuje protiv moje volje i protiv volje tvoje porodice? Znači, ideš u nešto što te ja molim da ne radiš! Ne znam iz kog razloga - tvrdio je, pa onda iznova pobesneo zbog toga što je ona boravak u prestonici Srbije i produžila, mimo njihovog dogovora. 

- Zašto iz Pariza, kad ideš sa mnom, ne dođeš u Crikvenicu? Moraš kod zubara, imaš neke obaveze. Aha... Pa su te obaveze dva dana, pa su tri dana, pa su četiri dana, pa se prolongira zubar za sedam dana... Pa šta sam ja? Veza na telefon? - zapitao se Car. 

Ono što je „prelilo čašu" bio je, kaže, sam osećaj „da to više nije to", koji njega nikada ne vara. 

„Ja to ne trpim!"

Aleksandra Nikolić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Šta je kap koja je prelila čašu? Mene nikada šesto čulo ne vara. Osetim da to nije to sa njene strane! Ja zavoleo kao konj, daj, spremaj stvari i dolazi kod mene. Doveo sam te kući, idem dole, spremam stan, radim da napravim taj stan, da napravim neko naše gnezdo, neku našu oazu, ti ideš i iznajmljuješ stanove! Znači da ti to nije to sa mnom. Bože moj, ne ide. Ne mogu više da se nerviram svaki dan. Ja to ne trpim. Ne možemo da se složimo i da budemo jedno i ne možemo da funkcionišemo, kad vidim da to izmiče mojoj kontroli i kad ne možemo da se stabilizujemo... Treba mi mir i sklad - kazao je on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike