Deo imanja „Farme" prodaje se za 215.000 evra! Ovde su nekad boravili Kaća Živković, Miloš Bojanić, a danas sve napušteno i zapušteno (FOTO)

02.08.2023

20:35

0

Obe kuće zjape otvorene i gotovo ništa u njima nije ostalo

Deo imanja „Farme" prodaje se za 215.000 evra! Ovde su nekad boravili Kaća Živković, Miloš Bojanić, a danas sve napušteno i zapušteno (FOTO)
Nekadašnje imanje „Farme" u Lisoviću - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nekadašnje imanje „Farme" u Lisoviću od dva hektara i 15 ari, gde su za vreme rijalitija boravili Katarina Živković, Miloš Bojanić, tada i Ekrem Jevrić, te mnogi drugi poznati - danas je gotovo u potpunosti zapušteno. Obe su kuće otvorene i u njima ništa sem starih dušeka nije ostalo

Trava je toliko narasla, napominju domaći mediji, da je skoro i krov štale dostigla, pošto nema ko više da je održava.

Gazdina ćerka nasledila je sve

- Gazda imanja je preminuo pre nekoliko godina i njegova ćerka Gorica je to nasledila. Ona se brine o posedu, povremeno svrati, ali sve je jako zapušteno. Jedan dečko je neko vreme dolazio i vodio računa o svemu, kosio travu, hranio kerove... Kada je gazda preminuo, iste večeri su došli ljudi da kradu ono malo stvari što je ostalo posle „Farme" - kazao je meštanin jednim medijima, kom je i krivo što zemlja sada, u stvari, propada.

- Gorica je prodala drugi deo imanja po parcelama, ali ovaj ne može godinama. Stavila je cenu od 215.000 evra, a bar još toliko bi trebalo da se uloži za kompletno renoviranje. Preterala je. Priroda je ovde lepa, možda neko napravi etno selo - ispričao je zatim on.

Drugi čovek iskoristio je ovu priliku pa se prisetio kako je nekada dolazak rijaliti igrača na lokalnu pijacu izgledao.

- To je bilo jako zanimljivo. Sećam se kada sam sa dedom jednom otišao tamo i, pojavio se Ekrem Jevrić, našalio se da će mi dati celu penziju ako ga jednom udarim - istakao je on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike