Matora deli i šakom i kapom: Kupila Aniti poklon, pa usledila i igračka za njenog sina od 100.000 dinara (FOTO)

16.07.2023

18:31

1

Autor: B. D.

Kako se nekoliko dana nisu videle, Tomićeva je odmah počela da je obasipa iznenađenjima

Matora deli i šakom i kapom: Kupila Aniti poklon, pa usledila i igračka za njenog sina od 100.000 dinara (FOTO)
Jovana i Anita Tomić - Copyright Instagram printscreen/matora23

Jovana Tomić Matora i Anita Tomić izgovorile su sudbonosno „da” protekle nedelje pred najužim krugom prijatelja na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Danas je Matora upoznala Anitinog sina.

Anita je danas stigla u Beograd kod svoje supruge Jovane Tomić Matore, a sa njom je došao i njen sin Aleksej, kog je Matora odmah odvela u provod i kupila mu pregršt poklona.

Matora je odmah "preuzela" dečaka i izvela ga, ali bez mame. Anita je za to vreme ostala u Jovaninom stanu u Beogradu, odakle se uključila uživo putem Instagrama.

- Jovana je u gradu, ja sam kod nje u stanu, tačnije, u našem stanu. Ne izlazim iz kuće, vidite da sam stalno u kući, napolju je pakao, zato i ne izlazim, a oni su otišli do grada - rekla je Anita koja je otkrila da će neko vreme svi biti zajedno u Beogradu.

Da je Jovana uvek puna iznenađenja, pokazala je još jednim gestom. Naime, Matora je kupila Aniti telefon, zbog čega se ona oduševila, te nije mogla da odoli a da se ne pohvali na Instagramu da ima najbolju ženu na svetu. 

Instagram printscreen/matora23
Matora kupila Aniti telefon

Podsetimo, Anita je svoje devojačko prezime Stanojlović zamenila novim - Tomić, a prezime je promenila i na društvenim mrežama. 

- Od utorka se prezivam Tomić! Promenila sam prezime i na Instagramu. Kad je bio prvi ples, Jovana je plakala kao kiša. Kad sam to videla, i meni su krenule suze, a onda i Sandri Rešić! Imala sam loše mišljenje o njoj, nisam je gotivila, a najviše mi je pomogla oko spremanja. Čak sam uspela da udarim glavu dok sam oblačila venčanicu, imam čvorugu na glavi - ispričala je Anita prve utiske posle venčanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike