"Može da bude lepa koliko hoće - ja imam ćerku" Matorin otac neće da čuje za snaju Anitu: Otkrio da li ju je upoznao

12.07.2023

21:21

1

Očajan zbog venčanja

"Može da bude lepa koliko hoće - ja imam ćerku" Matorin otac neće da čuje za snaju Anitu: Otkrio da li ju je upoznao
Jovana i Anita Tomić - Copyright Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović - Copyright Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović juče su izgovorile dusbonosno "da" u Crnoj Gori, gde su upriličile gala ceremoniju za najbliže prijatelje i bivše zadrugare sa kojima su ostali u kontaktu posle rijalitija.

Iako se šuška da njihovi roditelji podržavaju ovaj korak, oni se ipak nisu pojavili na svadbenoj proslavi. Anitina tetka se jedino pojavila na ceremoniji, a sada se oglasio otac Jovane Tomić Matore, Hranislav Tomić.

Hranislav ističe da se sa ćerkom čuo nakon venčanja, međutim, Anitu još uvek nije upoznao i nema vremena da razmišlja o svadbi.

Instagram printscreen/anita.stanojlovic.official
Jovana Tomić Matora i Anita Tomić

- Nemam vremena da razmisljam imam druge obaveze. Nije bitno da li sam bio pozvan ili ne imam svoje obaveze. I da sam bio pozvan ne bih mogao, imao sam zakazane preglede - rekao je Hranislav, a onda je otkrio da se nakon venčanja čuo sa ćerkom, a da Anitu još uvek nije upoznao.

- Čuo sam se sa Jovanom. Anita može da bude lepa koliko hoće, ja imam ćerku. Nisam je upoznao, nije ni moja supruga. Otom potom, znate kako se kaže "konji se menjaju, a kola ostaju" - dodao je zadrugarkin otac.

Matorin otac po svemu sudeći nije oduševljen ćerkinim izborom, a o novopečenoj snaji nije želeo mnogo da govori.

- Odkud ja znam da li dolaze u Beograd, to je sve što imam da vam kažem - zaključio je Jovanin otac.

Inače, Anita je prilikom venčanju odlučila da uzme Jovanino prezime, a tokom svečanog čina je sve vreme plakala. Posle romantičnog plesa usledila je i velika žurka, kojoj su pristustvovali Tijana Ajfon, Stefan Karić, Sandra Rešić, Marko Đedović, Mikica Bojanić, Ermina Pašović i mnogi drugi.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Tomić Matora i Anita Tomić

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike