Tijana Ajfon zapretila osvetom osobi koja joj je spalila automobil: Poslala brutalnu poruku sa svadbe iz Crne Gore (FOTO)

12.07.2023

22:21

0

Neće se smiriti dok pravda ne bude zadovoljena

Tijana Ajfon zapretila osvetom osobi koja joj je spalila automobil: Poslala brutalnu poruku sa svadbe iz Crne Gore (FOTO)
Tijana Ajfon - Copyright Instagram printscreen/ ticamaksimoviccocoti

Protekle nedelje kao bomba je odjeknula vest da je starleti Tijani Ajfon spaljen automobil ispred zgrade u kojoj živi. Ona se neposredno nakon nemilog događaja spakovala i otputovala za Crnu Goru, nakon nekoliko godina zabrane ulaska u susednu zemlju.

Nepoznati počinilac je tijani oko četiri ujutru zapalio automobil marke "Audi A5". Starleta je slučaj prijavila policiji, gde je uznemirena dala iskaz, a da preko ovoga neće preći tek tako jasno je dala do znanja jednim potezom i to dok se provodila na svadbi u privatnoj vili na Svetom Stefanu.

Naime, ona je snimala deo pesme koju peva Darko Lazić i poslala jasnu poruku počiniocu.

- Javiše mi kumovi da spremna im je osveta - napisala je ona, dok je pevala i provodila se kao da se ništa nije dogodilo.

Podsetimo, Tijanino vozilo je bilo parkirano ispred zgrade kad su komšije čule eksploziju.

- Sve se dogodilo oko 4 sata. Bilo je užasno. Čula sam kako je puklo staklo i odjednom gori auto. Jako neprijatno. Videla sam Tijanu kada je izašla ispred, ali džabe, sve je gorelo. Uhvatila se za glavu. Ubrzo su stigli i vatrogasci. Ugasili su vatru. Na lice mesta je izašla i policija. Ovo je zaista katastrofa, u našem kraju ima mnogo dece i ovako nešto ko god da je uradio je za svaku osudu - ispričao je za Kurir očevidac.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tijana Ajfon

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike