Zapaljen automobil Tijane Ajfon: Starleta preplašena dozivala pomoć

10.07.2023

08:33

0

Autor: B. D.

Vatrogasci, kao i policija su stigli u rekordnom roku

Zapaljen automobil Tijane Ajfon: Starleta preplašena dozivala pomoć
Tijana Ajfon - Copyright ATAImages/ M.M.

Starleti Tijani Maksimović poznatijoj kao Tijana Ajfon, rano jutros oko 4 časa, kod Aviv parka na Zvezdari zapaljen je automobil, koji je bio na parkingu.

Kako navodi očevidac, njoj je osumnjičeni bacio nešto na vozilo, koje je nekoliko minuta kasnije počelo da gori.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tijana Ajfon

 

Tijana Ajfon je sve vreme vikala i dozivala u pomoć. Njeno zapomaganje je probudilo komšije, a jedan od njih je odmah pritrčao u pomoć i počeo da gasi požar koji je zahvatio auto, prenosi Mondo. 

Kako navodi očevidac, komšije su se probudile uznemirene i u strahu, a automobil je goreo kao buktinja. Na lice mesta odmah su stigli i pripadnici vatrogasne brigade, koji su lokalizovali požar, a u međuvremenu je stigla i policija.

Podsetimo, Tijana Ajfon, je pre nešto više od mesec dana takođe bila na meti napadača, kada ju je usred noći napao nepoznati muškarac.

- Sinoć oko 23:30 na Zvezdari kod Aviv parka napadnuta sam od strane manijaka kad sam išla da preparkiram auto. Manijak je pretio i u jednom trenutku izvadio nož, uspela sam da dozovem pomoć i prijatelje koji su mi pritekli u pomoć i pozvali policiju. Brzom reakcijom policije spašena sam ja, moji prijatelji i ljudi oko mene. Ne želim da pomišljam kako je ovo moglo da se završi! Hvala policiji i svima koji su brzo reagovali - priča u jednom dahu Tijana, prenosi Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike