Anđela Đuričić likuje i umire od smeha zbog pomirenja Ane Ćurčić i Ace Bulića: Karma je ku**a

04.07.2023

08:43

0

Jedva dočekala priliku da potkači suparnicu

Anđela Đuričić likuje i umire od smeha zbog pomirenja Ane Ćurčić i Ace Bulića: Karma je ku**a
Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Aca Bulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial / Antonio Ahel/ATA Images

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić gostovala je sinoć u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je pred milionskim auditorijumom priznala sve o pomirenju sa svojim prvim emotivnim partnerom, biznismenom Acom Bulićem.

Uprkos pričama o Bulićevoj supruzi, Ana se vratila svojoj velikoj ljubavi, što se i očekivalo, budući da joj je pružao beuslovnu podršku tokom učešća u rijalitiju. Ipak, mnogo je onih koji na ovo pomirenje gledaju sa podsmehom, a jedna od njih je i Anina ljuta suparnica, Anđela Đuričić.

Đuričićeva se na svom Instagramu oglasila odmah po saznanju o Aninom i Acinom pomirenju i na svoj način potkačila Ćurčićevu.

Instagram printscreen/andjelaadjuricicc
Anđela Đuričić o pomirenju

- Au, hahaha... Odavno se nisam nasmejala kao noćas! Ćao, karma je ku**a! - navela je Anđela tokom trajanja pomenute emisije.

Inače, Ana je juče priznala i da je jako srećna pored Bulića posle 25 godine pauze.

- Od '97-e nismo zajedno. Cela ova situacija nas je zbližila. Eto, sad smo zajedno! On mi najviše pomaže oko svega. Ja sam pronašla svoju sreću - rekla je Ana u emisiji, a potom je i objavila emotivne fotografije sa Acom.

 

 

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6", sinoć je na snimanje emisije došla ruku pod ruku sa Acom Bulićem. Oni su bili okruženi telohraniteljima, a Ana Ćurčić je pred pripadnicima sedme sile progovorila o Aci i njegovoj supruzi.

- Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ima godinama. To nema veze sa mnom - kazala je ona za "Blic" pred emisiju.

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Bulić i Ana Ćurčić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike