Ana Ćurčić se ne odvaja od Ace Bulića! Hvalila njegovu suprugu, a sad tvrdi: On nema ženu

03.07.2023

22:20

0

Bivša zadrugarka progovorila i o sinu, koji je privukao veliku pažnju

Ana Ćurčić se ne odvaja od Ace Bulića! Hvalila njegovu suprugu, a sad tvrdi: On nema ženu
Aca Bulić i Ana Ćurčić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Ćurčić se večeras pojavila ispred televizije Pink i to ruku pod ruku sa Acom Bulićem. Njihov odnos nije još, čini se definisan, a iako je Ana pričala ranije da on ima ženu, sad je dala vrlo konfuznu izjavu.

Dok su dolazili okruženi obezbeđenjem, Ana je odmah počela da se pravda da su oni "Acini".

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Bulić, Ana Ćurčić, Milena Kačavenda i Anina majka

- Ja nisam u kontaktu sa Acinom ženom, naravno da ne. Nema potrebe da budem. Sve za nju pitajte Acu. Ja znam da on nema ženu, tako da... Ovde nisam došla sa obezbeđenjem, to je Acino, on ima godinama. To nema veze sa mnom - kazala je ona, pa pomenula i sina, koji je privukao veliku pažnju kada se pojavio u finalu "Zadruge":

- Sin ne može da živi od poruka. Lep je, dobar je, nije sada za ozbiljnu vezu. Devojke se javljaju stalno, kako se ne javljaju! O ćerki ništa, ćao! - rekla je Ana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Ćurčić

Podsetimo, Ćurčićeva je pred gostovanje u jednoj emisiji progovorila o odnosu sa Acom Bulićem i njegovoj supruzi, za koju ima samo reči hvale.

- Aca mi je rekao da umesto njega dam izjavu. Kaže da misli da je previše eksponiran, uz mene je, kao i do sada, ali... Skrenuli smo sa pričama, da li žena ima grižu savesti, o roleksima... To ne treba ni njemu ni meni. Uz mene je prijateljski, sve je kako je i bilo, prenosi poruku i kaže: "Bilo bi lepo kada bi sve žene imale partnera u kojeg imaju takvo poverenje", mislim na njegovu ženu, koja ima poverenja u njega - objasnila je Ana tada.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike