Ivan Marinković zadao još jedan udarac Ani Ćurčić: Neće joj biti milo kad vidi ovo, ne može biti jasnije na čijoj je strani

18.06.2023

22:01

4

Bivši zadrugar je uslikan sa svima dobro poznatom osobom

Ivan Marinković zadao još jedan udarac Ani Ćurčić: Neće joj biti milo kad vidi ovo, ne može biti jasnije na čijoj je strani
Ivan Marinković - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ove večeri održava se košarkaška utakmica Partizana i Crvene Zvezde u AdmiralBet ABA Ligi, a na tribinama su viđena i neka poznata lica. 

Naime, na najskupljim mestima u "Pioniru", jedan do drugog sedeli su bivši zadrugar Ivan Marinković i to u društvu legende košarke Moke Slavnića, koji je inače otac Ivanovog cimera iz rijalitija - Zvezdana Slavnića.

MN Press
Moka Slavnić i Ivan Marinković

Ovim je Ivan definitivno još jednom pokazao na čijoj je strani kada je u pitanju odnos Ane Ćurčić sa jedne i Zvezdana i Anđele sa druge strane. 

Podsetimo, pre nekoliko večeri došlo je do žestoke svađe između Ane i Ivana u emisiji "Narod pita", ali i tokom reklama, kada je on pretio da će izneti dokaze koje ima o njoj da je "prevarantkinja". 

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

Ana je tvrdila da će ga tužiti za sve laži koje je izrekao o njoj, a kako je istakla da radi na tužbama protiv bivših cimera, niko ne bi bio iznenađen ako bi se među njima našla i jedna za Ivana.

Podsetimo, dok su bili u Zadruzi, od trenutka kada je Ana Ćurčić ušla u rijaliti, Ivan je podržavao Zvezdana i njegovu izabranicu Anđelu. 

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ivan Marinković

On je neretko ulazio i u svađe sa Anom baš zbog pomenutog para, a sigurno je da Ćurčićevoj neće biti nimalo milo kad vidi da je i sa njenim nesuđenim svekrom Ivan ostvario dobar odnos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike