Ivana Krunić i Bane Čolak otkazali svadbu: Pevačica priznala zbog čega je veselje stopirano

29.06.2023

14:31

0

Osvrnula se i na skandale iz "Zadruge"

Ivana Krunić i Bane Čolak otkazali svadbu: Pevačica priznala zbog čega je veselje stopirano
Bane Čolak i Ivana Krunić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bivši zadrugari, Ivana Krunić i Bane Čolak svoju romansu započeli su na poznatom imanju u Šimanovcima. Verili su se prošle godine, a kako kažu, svadbe još neće biti iako su je planirali.

Svadbeno veselje je trebalo da se organizuje ove godine, pripreme su bili u toku, rezevisan je bio i bend, a Ivana sada otkriva zbog čega su sve morali da stopiraju.

- Trebalo je ove godine, čak smo se sa Bađijem dogovorili za termin pošto je on trebalo da nam peva na svadbi, ali pre mesec dana smo se konačno uselili u naš stan. Sva muka i žrtva je urodila plodom i zbog tih obaveza morali smo da pomerimo to za sledeću godinu - ispričala je Ivana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Krunić i Bane Čolak

Ovom prilikom Ivana je otkrila i da li planiraju bebu, pa dodala da trenutno ništa ne bi menjala.

- Bitno je da mi imamo jedno drugo, a to kada nam Bog da dete, to je bonus i još veća sreća. Bitno je da smo zajedno ispunjeni kako privatno tako i poslovno i ja tu ništa ne bih menjala - iskrena je pevačica.

Ivana i Bane ne kriju da su zajedno prošli i kroz one manje lepe trenutke, koji su njihovu ljubav učinili čvršćom.

- Kada je bila korona dešavalo se da imamo hiljadu dinara u džepu, ako je i toliko bilo. U tim trenucima mi se Bane pokazao kao veliki muškarac, kao neko ko jednog dana može da bude stub porodice. Latio se poslova koji su daleko od onoga što bi smeo fizički da radi jer ima problema sa nogom, ali je ipak to preuzimao na sebe. Odlazio je da radi i u tom periodu mene i moje prehranio. U najgorem periodu mi se najbolje pokazao - priznala je ponosno pevačica, prenosi "Grand".

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Krunić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike