Aleks Nikolić i Filip Car se oglasili iz Crikvenice: Pobednica priznala kako su je prihvatili svekar i svekrva, pa progovorili o svadbi

18.06.2023

17:12

0

Njena majka polako "spušta loptu" i menja mišljenje o Caru

Aleks Nikolić i Filip Car se oglasili iz Crikvenice: Pobednica priznala kako su je prihvatili svekar i svekrva, pa progovorili o svadbi
Aleks Nikolić i Filip Car - Copyright Printscreen Youtube/RTV Pink

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Aleks Nikolić tokom boravka u rijalitiju obnovila je romansu sa Filipom Carem, a sada su otputovali u njegovu rodnu Crikvenicu odakle su se uživo uključili u program "Premijera - Vikend specijala".

Na samom početku razgovora, otkrili su kako su trenutno i kako provode vreme na jadranskom primorju.

- Iskreno, sinoć smo bili na nekom rođendanu, pa smo malo umorni. Oporavljamo se još, nismo se još vratili na fabrička podešavanja. Ovde je dosta mirno, lepo je, u Beogradu je ludilo, tako da se ovde oporavljamo, komentari su prelepi - rekla je Aleks, a Car je na pitanje da li ima ljubomornih scena, odgovorio:

Printscreen Youtube/RTV Pink
Premijera - Vikend specijal

- Stvarno se dobro slažemo, slagali smo se i u rijalitiju, ali i napolju. Imam osećaj kao da smo godinama zajedno. Prvi put smo sinoć otišli među ljude, jer iskreno i u Beogradu i u Novom Sadu, gledamo filmove, ležimo, odmaramo se. Falilo nam je te samoće, da smo van kamera i ljudi. Ljubomore nema, jer smo 24 sata zajedno. Sva sreća nije naletela moja bivša devojka sinoć u Crikvenici, a i da je naletela, ne bih rekao (smeh) - rekao je Car.

Sve je zanimalo kako su Filipovi roditelji, Milica i Franjo, prihvatili Aleks i kakvo mišljenje imaju o njihovom odnosu.

- Ne bih ja puno pričala, ne bih mešala njegove u javni svet. Osećam se predivno, sve je onako kako mi je on pričao. To su divni ljudi, mama mu je super žena, otac, sestra, osećam se prijatno. Ja sam njemu pričala: "Kako ću ja kod tebe?! Ja sam stidljiva, biće mi glupo", ne, ništa mi nije glupo - rekla je Aleks.

Potom su otkrili da li su isplanirali i datum venčanja.

- Nismo ni spomenuli to (smeh) - nasmejao se Car.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Aleks Nikolić i Filip Car

- Nismo pričali o tome stvarno, ali ćete biti obavešteni kad budemo odlučili - rekla je Nikolićeva.

Car je ovom prilikom otkrio da li je srećan zbog pobede u "Zadruzi" svoje verenice, te je istakao da je preponosan na njeno ponašanje tokom proteklih devet meseci rijalitija.

- Kada sam ja u pitanju nisam se nadao, a za nju sam se baš nadao i smatrao sam da je zaslužila tu pobedu. I da nije pobedila, za mene bi bila pobednica, jer je tamo najkvalitetnija bila od svih. Od kako smo izašli, osetim da ljudi negde taj nedostatak ljubavi da li svojim najbližih, usmeravaju ka Aleksandri sa nekim negativnim komentarima. Nikome nismo ni na šta odgovorili, ne pokušavamo da budemo deo medija, totalno smo se povukli iz svega. Osećao sam se glupo jer su mnogi osporavali njenu pobedu, ali je ona osoba koja kroz devet meseci nikoga nije ugrožavala, vređala, tako da je samim tim bila posebnija i drugačija. Nikada se nije nametala da bude u prvom planu - rekao je Car.

Kako je istakla, Aleks nije očekivala pobedu smatravši da će to ipak biti Ana Ćurčić, te je ovom prilikom otkrila kako se osećala kada je voditeljka Dušica Jakovljević u velikom superfinalu podigla njenu ruku i izgovorila njeno ime.

- Mi smo svi mislili da će Ana da pobedi, ali je Filip potencirao da će se razočarati ako ja ne pobedim. Rekla sam da mi je bitno da izađem s parama i da izađemo zajedno i ništa drugo. Kada je Dušica podigla moju ruku, nisam mogla da verujem. Ne znam šta mi je prošlo kroz glavu, ja sam samo vrisnula. Ja sam posle par dana došla k sebi i shvatila da sam ja pobedila u "Zadruzi 6". Svi su mi moji pričali: "Je l' si svesna da si pobedila u Zadruzi?", ja nisam bila svesna. Presrećna sam i zahvalna sam većini, jer je većina izabrala da budem pobednica. Nikada ne govorim naglas šta želim, da mi se ne izjalovi - rekla je Aleks.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Aleks Nikolić i Filip Car

Neko ko tokom njihovog boravka u rijalitiju nije bio za njihovu vezu jeste svakako Aleksandrina majka, Slovenka Lola Nikolić, te je ovom prilikom pobednica "Zadruge 6" otkrila kakav stav njena majka ima sada.

- Pozdrav za mamu, sigurno gleda. Iskrena da budem, nekako je spustila loptu i kada sam krenula sa Filipom za Hrvatsku, rekla mi je da mu kažem da me čuva i da se ne svađamo, čak ga je u par poziva pozdravila, tako da smo na dobrom putu - otkrila je Aleks, te je Car istakao da se neće nametati u dokazivanju Slovenki, već će pustiti da vreme učini svoje:

- Ja sam rekao po izlasku iz rijalitija da će vremenom žena videti kakav je naš odnos, kako se ja ophodim prema njoj, neće imati razloga da ne prihvati i pređe preko nekih stvari koje su bile loše, da ne bude skeptična i da nam priliku. Mislim da nećemo imati nikakav problem, jednostavno nam je lepo. To je ono što nas čini srećnim. Neću se nametati ženi po svaku cenu, neka vreme pokaže. Vreme je najveći pokazatelj svega - zaključio je Car.

U videu u nastavku teksta detaljnije možete pogledati šta su Filip i Aleks imali da kažu u "Premijera - Vikend specijalu".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike