Ovo je presedan: Prekinuto finale "Zadruge 6", odmah otkriven i razlog!

08.06.2023

23:47

0

Večeras se desilo nešto što za prethodnih šest godina nije moglo ni da se zamisli

Ovo je presedan: Prekinuto finale "Zadruge 6", odmah otkriven i razlog!
Finale Zadruge - Copyright Printscreen/Pink TV

Finale "Zadruge 6" počelo je večeras u 21 čas, a nepunih tri sata nakon emitovanja, kada su rijaliti već napustili neki učesnici, saopšteno je da se finale prekida.

Dušica Jakovljević je gledaocima TV Pink saopštila da se zbog vremenskih nepogoda i kiše finale pomera za sutra, te da će tada biti proglašen pobednik. Kako je voditeljka istakla, u 18 časova će početi "zagrevanje", ali nije objasnila šta pod tim misli.

Printscreen/Pink TV
Voditelji Zadruge

Inače, u Zadruzi je bilo 16 finalista, a samo su, do prekida programa, rijaliti napustili Lepi Mića i Jovana Tomič Matora.

Njih četrnaestoro ostaju u igri za 70.000 evra, a ko će ih odneti kući zavisi samo od gledalaca. Oni koji još uvek imaju šansu su Maja Marinković, Zorica Marković, Ana Ćurčić, Filip Car, Aleksandra Nikolić, Ivan Marinković, Milica Veselinović, Bilal Brajlović, Marko Janjušević Janjuš, Nenad Lazić Neca, Sanja Grujić, Marko Stefanović, Anita Stanojlović i Lazar Čolić Zola.

ATAImages/ Antonio Ahel
Bela kuća

Podsetimo, večeras se prvi put na finalu pojavio i sin Ane Ćurčić, a došlo je i do okršaja između Ermine Pašović i Milene Kačavende.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike