Linije za glasanje za pobednika „Zadruge 6" samo što se ne otvore, a evo na koga tipuje Jelena Golubović: Nije folirant kao pojedinci!

02.06.2023

20:40

0

Autor: M. G.

Kazala je bez pardona i koga nikako ne bi volela da vidi da je trijumfovao

Linije za glasanje za pobednika „Zadruge 6" samo što se ne otvore, a evo na koga tipuje Jelena Golubović: Nije folirant kao pojedinci!
Jelena Golubović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Golubović, inače dvostruka pobednica rijaliti formata, ispričala je gostujući u jednoj emisiji zašto smatra da će Maja Marinković iz „Zadruge 6" izaći kao broj jedan.

- Meni je najači utisak ostavila Maja Marinković, jer je pravila neočekivane obrte. Ja sam neko ko je i reditelj i dramaturg i neko ko je od trinaeste godine na daskama koje život znače i zato sam sve mogla da predvidim, osim u slučaju tih neočekivanih obrta, a to je pravila Maja Marinković. Nije folirant za razliku od Ane i Aleksandre koji su foliranti - objašnjavala je ona u „Pulsu Srbije", a onda se i žestoko obrušila na Aleksandru, nazivajući je raznim imenima.

Maja Marinković sa ocem Takijem, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Aleksandra ima nečeg ku*vinskog u sebi. Meni kaže svašta za baku, onda se se svađa satima i potpuno se zaboravi da je ona započela svađu. Toliko je zlobna i ne bih volela nikako da ona pobedi - naglasila je, pa nastavila:  

„Ana, ženo, odluči se!"

- Ne bi ni Ana trebalo da pobedi jer jedan dan kaže za Zvezdana da je njen dželat, da joj je unuštio život, a onda plače za njim. Ženo, odluči se. Jel ga voliš ili ga ne voliš? Jel te je vezivao za radijator ili nije? Ne može neko ko je bolestan da bude pobednik - smatra Jelena, koja se ni tu nije zaustavljala.

- Kao što znate da je Miljani potreban psihijatar, psihoterapeut, tako je i Ani potreban, na kraju krajeva ona i sama priča da ide na terapiju - zaključila je u pomenutoj emisiji.

Inače, večeras će se u Beloj kući zadruge odviti finalno izbacivanje, a fanovi šoua s jednakim nestrpljenjem očekuju i veridbu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, prenose mediji pisanje „Pink.rs". Naime, Drvo mudrosti načulo je bilo da Car mašta o ovom činu, pa je zato odlučilo da čuje kako je on zamislio tu bajkovitu prosidbu, o kojoj će se, prema daljim načpisima, dugo pričati.

Zatim, rešilo je da mu ispuni tu želju, dok zadrugarka i ne sluti šta joj se sprema, napominju pomenuti mediji.

Filip Car, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike