Milan Milošević dao 500 evra Mladenovićevoj za rođendan! Progovorio i o muzičkoj karijeri Miljane Kulić: Radi bolje nego neke pevačice

02.06.2023 | 08:30

Voditelj nikoga nije štedeo

Copyright 24sedam/Danica Božović

Voditelj Milan Milošević pojavio se na rođendanu i promociji pesme prijateljice Aleksandre Mladenović, a tom prilikom je sa medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, otkrio šta misli o muzičkoj karijeri Miljane Kulić, svom emotivnom statusu, ali i operaciji srca. 

Kako je za ovu priliku obukao crveno odelo, on je otkrio zbog čega se odlučio baš za ovu odevnu kombinaciju.

24sedam/Danica Božović
Milan Milošević

- Crveno, na sreću, na ljubav, na lovu. Mene samo novac zanima, ništa ljubav. Zamisli sad nekog voliš, a nemate dinara. I ti onda moraš da nađeš švalera da te finansira, a to već nije ljubav. Znači, kad imaš pare, tad imaš sve. 

Bez ikakvog ustručavanja je otkrio i koliko novca je stavio u kovertu kao rođendanski poklon prijateljici Aleksandri Mladenović.

- Kad prođe pet, šest meseci od mog rođendana, ja budem na nuli. Dok svima vratim one silne koverte, ali upisujem ko mi koliko donese. Ona mi je dala 500 evra, i ja njoj 500. 

Nedavno je bio gost u emisiji kod Dalile Dragojević, te je bez dlake na jeziku pričao o njihovoj saradnji.

ATAImages/ M.M.
Milan Milošević

- Pa nemamo mi saradnju. Bio sam gost u njenoj emisiji. Sa svakim mogu da sarađujem, pričam, spuštam se i dižem na svačiji nivo. To je bio moj oproštaj sa rijaliti učesnicima. 

Zbog britkog jezika, kako kaže, niko mu ne sme ništa.

- Na estradi mi niko nije zabio nož u leđa. Svako ko mi je podmetnuo nogu, lomio je vrat iza ćoška. Nikoga nisam prvi nisam dirao. Mene niko ne sme da pljuje. 

Voditelj ističe da je veoma emotivan, da često plače, a naročito kada je u pitanju njegova majka.

- Danas sam plakao i to zbog mame. Nemojte molim vas da me pitate o tome. Desilo mi se nešto ružno, imam problema sa majkom. 

Kako nije bio baš najboljeg zdravlja, morao je da uradi potrebne analize, zbog kojih se spekulisalo da mora na operaciju želuca.

ATAImages/Antonio Ahel
Milan Milošević

- Nisam imao operaciju srca, jer sam otišao na pregled posle mesec dana i rezultati su bili bolji i pronašli su mi da sam imao problema sa želucem i sad se oporavljam. E sad ako bude trebalo da se radi neka operacija u septembru, videćemo. 

Milošević je prokomentarisao i muzičku karijeru Miljane Kulić, te je pohvalio ističući da bolje radi taj posao nego pojedine pevačice. 

- Video sam da je Miljana krenula sa nastupima. Radi bolje nego neke pevačice koje su godinama na sceni. Svako ima pravo da se bori za svoj dinar. Miljana ima bolju muzičku karijeru nego ja. Ja sam iz hira snimio pet pesama i još ću pet. Kao mali sam hteo da budem pevač. Miljana i ja ne bismo snimali duet, snimam samo sa zvezdama. Možda bih sa Mladenovićevom snimio. 

Ceo intervju sa Milanom Miloševićem o tome da li je spreman da se obnaži u spotu i o daljim voditeljskim planovima pogledajte u nastavku.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam