"Mamin smeško" Tara Simov objavila ultrazvuk bebe i raznežila javnost (FOTO)

30.05.2023

17:12

0

Obećala je sebi javno da će njena naslednica imati najsrećnije detinjstvo

"Mamin smeško" Tara Simov objavila ultrazvuk bebe i raznežila javnost (FOTO)
Tara Simov - Copyright Instagram screenshot/tarasimov

Bivša zadrugarka i voditeljka Tara Simov uskoro će postati majka, a na Dan zaljubljenih sa javnosti je podelila radosne vesti i otkrila da čeka devojčicu.

Simova uskoro ulazi u deveti mesec trudnoće, kada je moguće da se porodi svakog trenutka. Redovno ide na preglede, a sada je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila snimak ultrazvuka bebe.

Ona je slikala svoju naslednicu, kojoj se jasno formiralo lice, što je raznežilo hiljade njenih pratilaca.

Instagram screenshot/tarasimov
Ultrazvuk bebe Tare Simov

- Mamin smeško - napisala je Simova uz emotikone srca, a na fotografiji se jasno vidi nasmejano lice bebe.

Podsetimo, nakon turbulentnih romansi u "Zadruzi" i brojnih diskvalifikacija, Tara Simov čeka svoje prvo dete sa izabranikom Danilom, koji nije iz sveta rijalitija. Javnost je pamti po turbulentnim romansama sa Nenadom Aleksićem Ša i Matejom Matijevićem.

- Da, da i da! Postajemo roditelji! Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla. Ko me prati, zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! Četiri meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu - počela je Tara.

Instagram screenshot/tarasimov
Tara Simov i Danilo Raičević

- Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš ti taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja! - napisala je Simova ranije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike