Ana o ucenama, ljubomornim scenama... Slavnić i zbog njene dece divljao? „Svi pitaju šta sam tražila s njim 13 godina!" (VIDEO)

10.04.2023

13:50

0

Autor: M. G.

Ćurčićeva objašnjava i kako je izgubila sebe u odnosu sa Zvezdanom

Ana o ucenama, ljubomornim scenama... Slavnić i zbog njene dece divljao? „Svi pitaju šta sam tražila s njim 13 godina!" (VIDEO)
Ana Ćurčić - Copyright Youtube screenshot / Zadruga Official

Ana Ćurčić se u razgovoru jedan na jedan s Markom Đedovićem osvrnula na cinkarenje pomenuto tokom rijaliti pretresa, pa ispričala šta to inače želi, ali ne može da kaže za vreme svog boravka u Beloj kući „Zadruge". Tada, dotakla se ljubomore, ucena, te manipulacija Zvezdana Slavnića, koje je trpela samo zato što je „maksimalno bila tom odnosu", pa vremenom zbog njega čak i izgubila sebe.

- Samo želim da odgovorim na pitanje, a on se plaši istine. On zna da li ću ja reći šta ću reći zbog onoga što sam u momentu izrekla i nisam se vraćala. On opet provlači da sam ja bila čuveni saučesnik, a ja samo želim iskreno da odgovaram, a on mi ne odgovara jer zna koliko sam ja zapravo iskrena. Misli da mu time narušavam ugled ovde. Lično mislim da nisam cinkaroš zbog svega toga. On ne želi i ne da mi da ja pričam i zbog toga što ostajem nedorečena ispada da ne pričam istinu - počela je Ana, nakon čega ju je voditelj pitao šta znači kada joj Zvezdan govori „da pazi, jer će videti napolju".

„To je razlika između nas!"

- Preti mi direktno. Mene svi pitaju šta sam tražila sa njim 13 godina. Ono što je bitno je da iz ove veze izlazim bez trunke griže savesti, ne ostavljam ništa za čim žalim što sam mu uradila. Vrlo sam se predala tom odnosu, bila tu, a on prosto nema šta da kaže loše za mene u tom odnosu. To je razlika između nas. Kockanje, psiho-fizičko maltretiranje i ja iza toga čvrsto stojim. Strah i dalje imam - objasnila je zadrugarka.

- Čega se on plaši da ćeš izneti? - pitao je zatim Đedović.

ana Ćurčić, Youtube screenshot / Zadruga Official
 

- Detalja, mnogih, koje ja neću izneti. Ja sam trpela jer sam htela, volela, verovala i borila se - tvrdi ona.

- Doživela si nervni slom nakon razgovora u kom ste pričali o tvojoj deci. Ti si rekla da si to shvatila kao njegov vid manipulacije, da te ućutka - nastavio je Marko.

- Nisam shvatila, čak sam opet bila izmanipulisana da sam govorila da je on u pravu. To je ona Ana koja bude izmanipulisana i to je to. Ja sam tog momenta duboko verovala u sve što je rekao, posebno što se tiče oko moje dece. Puklo je na sitnici, izmanipulisao me je i je l' moguće da je opet uspeo... Da ja sad njega nenormalno volim, ja sam u tome dugo ostajala jer je on bio moj glas razuma. Ja ovako da se okrenem za kratko vreme i shatim koliko me manipuliše i ono kad me je uhvatio za nogu i rekao da se setim koga napolju imam, meni je to, zapravo sam prepoznala sve ono u čemu sam godinama bila. Želim da dođem do toga kako sam toliko izgubila sebe i bila fokusirana na njega. Kad bi ti znao šta je meni sve jasno. To ljubav sa njegove strane nije bila, definitivno je bila ljubav sa moje strane. ja stojim iza svega toga, da vratim ne mogu. On definitivno voli samo sebe i svoja zadovoljstva - istakla je Ana.

- Da li su emocije prema deci bile najveći adut za manipulaciju tobom? Da li je i u spoljnom svetu dolazilo do korišćenja dece u svrhu manipulacije? - glasila su dalja pitanja.

- Ne, imao je neke uslove manipulacije da ja u nekim momentima ne viđam svoju decu. Htela sam na primer da odem, pa me je on sa tim ucenjivao, ali ne bih o tome. Nije mi koristio decu u tom smislu nikad. Izletela sam se sad i ne bih da pričam, bilo, prošlo. Surovo zvuči, ali on je bio ljubomoran koliko volim svoju decu i koliko su mi oni bitni u odnosu na njega. To znači da kad meni dete traži u tri ujutru da jede, ja tog momenta ustajem, a kad mi on traži umem da kažem da ne mogu. Prebacivao mi je to. Sin i ćerka su mi godinama moja princeza i sin moj, to mu je smetalo, kao: „Tvoj sin" - prisećala se Ana.

- U svađama ste izgovorili da nije imao dobar odnos sa svojom ćerkom... - dodao je onda Marko.

- To da ja njemu nisam dala da radi nema veze sa životom, samo jednom se to desilo kad je izašao i objasnila sam mu zašto ne treba da bude vozač. On da je hteo da radi stvarno, ja se ne bih pitala. Zvezdan je neko ko nije trajan i odgovoran. Njegovoj ćerki finansije nisu bitne, njoj je dovoljno da je on samo pozove i sedne sa njom na klupu, ali on to po meni nije osećao. Volim je jako puno, moj i njen odnos i odnos njene majke i moje dece je nevezan za Zvezdana. Mnogo puta smo se čule a da Zvezdan ne zna - između ostalog, izjavila je Ćurčićeva.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike