Tara Simov hitno primljena u bolnicu: Imala je velike bolove u stomaku

09.04.2023

14:01

0

Autor: B. D.

I pre nekoliko dana je imala slične probleme

Tara Simov hitno primljena u bolnicu: Imala je velike bolove u stomaku
Tara Simov - Copyright Instagram printscreen/tarasimov

Nekadašnja učesnica „Zadruge“, Tara Simov danas je hitno primljena u GAK „Narodni front" zbog navodnih bolova u stomaku, piše Srbija Danas.

Kako se dalje navodi, sa bebom je sve u najboljem redu, ali je Tara osetila bolove u stomaku, zbog kojih je rešila da se obrati lekarima za pomoć. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Tara Simov

Tarina bliska prijateljica je otkrila da je prethodna noć za Simovu bila teška.

- Uspaničila se. Osetila je jake bolove u predelu stomaka i odlučila je da ode u bolnicu kako bi je doktori pregledali. Srećom, beba nije u opasnosti, ali ovo je Taru baš uplašilo. Da stvar gude još gora, njoj je danas rođendan i umesto da ga provede sa prijateljima, ona je u bolnici. Ne znam kada će izaći, ali nadam se da će sve biti u redu - rekla je Tarina drugarica za pomenuti medij.

Inače, Simova je pre nekoliko dana pitala svoje pratioce za mišljenje o najboljoj kliniici u okolini Niša koja ima noćno zbrinjavanja (spavanje i nega), jer joj je pozlilo. Već na narednom storiju se videlo da je primljena na Klinku za ginekologiju i akušerstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

 

Tada je bivša zadrugarka primila infuziju, dok ju je dečko držao za ruku. Ona je nedavno otkrila i da se tokom trudnoće bori sa kamenom i peskom u bubregu.

Tara Simov u drugom je stanju i nosi devojčicu, a lepe vesti je krila četiri meseca, jer je trudnoća bila rizična. Kada se stanje stabilizovalo, ona i njen dečko su rešili da podele ove najlepše vesti sa svojim fanovima na Instagramu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike