Ana Ćurčić plakala i jadala se Zorici: Zvezdan mi govori da sam najveći krivac, a udario mi je i na decu! (VIDEO)

05.04.2023

15:35

0

Autor: N. M.

Ona je pomenula i Slavnićeve kockarske dugove

Ana Ćurčić plakala i jadala se Zorici: Zvezdan mi govori da sam najveći krivac, a udario mi je i na decu! (VIDEO)
Ana Ćurčić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Ana Ćurčić iznela je žestoke optužbe na račun Zvezdana Slavnića, a o svemu se jadala Zorici Marković.

Ana joj se požalila da ljudi u Beloj kući svašta pričaju o njoj, te da joj zadrugari svašta zameraju.

- Oni mene gledaju loše jer kao što sam ja došla da oni mene komentaišu, da oni govore šta sam ja uradila, pričaju da sam došla da pričam o njemu, da plačem, a niko nije ustao i rekao šta je Zvezdan rekao za Anu. Oni govore da se on brani tako što mene napada - počela je ona, pa dodala da postoji iskrivljena slika o svemu.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Ana Ćurčić

- Meni je Zvezdan rekao kao da je on mene ostavio, on izdaju ne prihvata. Ne mogu da prebolim mojih 13 godina, i on priča kako mu ja nisam dala da ode, a on je priznao da me je varao. Ovde je to rekao, juče mi je rekao da me je varao jer su mu žene bile drage - kaže ona i dodaje da je o tome govorio "mrtav hladan" i da joj ne želi dobro. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Zvezdan Slavnić

- On govori da sam ja najveći krivac, on je navikao da svi njemu titraju, govori da sam ja prevarila njegovu majku, on priča za pare, a sebe je ovde napravio bitnim čovekom. Sada mu smeta Ana koja je jedina merodavna za te stvari. Oni sada pričaju kako on to radi namerno zbog mene. On meni govori da sam se prodala, da ću kupiti stan, a nažalost to misli.

Šta sam ja sve rekla i radila za njega, mučenu Slavku vukao svuda. Pričao da je slao pare, a on u zatvoru - žalila se Zorici i zatim rekla da joj je Zvezdan uzeo pare od stana i da joj je tražio još novca, kao i da je tražio da Ana to ne pominje da je brinula o njegovoj majci.

- A sve sam mu dala. On se pos*ao i po mojoj deci i po Sari i po njegovoj majci. On se sprada sa mojim životom, a sada svi prave sprdnju zbog toga. On je imao se*s na televiziji javno. I vruhunac svega a zna koga ima napolju, udario mi je na decu - rekla je Ana dok je sve vreme plakala.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike