"Korona žurka" i u Herceg Novom: Otkriveni i poker aparati, naplaćivali piće bez fiskalne kase

08.02.2021

16:43 >> 10:33

0

Policija je sinoć u mestu Topola izvršila kontrolu sportsko-rekreativnog objekta u sklopu kojeg posluje i taj lokal

"Korona žurka" i u Herceg Novom: Otkriveni i poker aparati, naplaćivali piće bez fiskalne kase
Copyright Pixabay

Policija u Herceg Novom podnela je danas krivičnu prijavu protiv vlasnika kafića S.P. (33) i uhapsila ga zbog sumnje da je izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno, policija je sinoć oko 23 sata u mestu Topola izvršila kontrolu sportsko-rekreativnog objekta u sklopu kojeg posluje njegov lokal, u kojem je zatečeno 29 osoba, a tu je bio i vlasnik S.P.

-Protiv lica koja su zatečena u ovom objektu u vreme kada je zabranjen izlazak iz objekta stanovanja, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku, zbog sumnje da su izvršili isto krivično delo – kaže se u saopštenju.

U ugostiteljskom objektu zatečeni su aparati za igre na sreću, za koje nije postojala uredna dokumentacija, a stavljeni su upotrebu, dok nije zatečena fiskalna kasa iako je služeno piće koje je naplaćivano.

Pročitajte još

Kako se ističe, u toku su dalje kontrole poslovanja ovog ugostiteljskog objekta u saradnji sa nadležnim inspekcijama.

U saopštenju se navodi i da će službenici Centra bezbednosti Herceg Novi u narednom periodu intezivirati kontrole poštovanja mera u cilju suzbinjanja pandemije Kovid-19.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike