Slavni rukometaš poručio: "Krivokapić će biti upamćen kao najveći izdajnik srpskog roda"

18.06.2021

20:19 >> 20:35

0

Autor: M. I.

Slavni rukometaš poručio: "Krivokapić će biti upamćen kao najveći izdajnik srpskog roda"
Vlada Mandić ATAImages

Proslavljeni srpski rukometaš Vladimir Mandić oglasio se povodom najnovijih dešavanja u Crnoj gori.

pročitajte još:

– Ja kao Srbin iz Republike Srpske nisam mogao ni pretpostaviti da će neko iz bratske Crne Gore zabiti nož u leđa svom narodu. Donošenje rezolucije o Srebrenici u crnogorskoj skupštini je nova neprebolna rana na grudima srpskog naroda jer dolazi od braće i prijatelja. Međutim, sve su prilike da Vlada Crne Gore i njen premijer Zdravko Krivokapić nastavljaju antisrpsku politiku koja je srpske heroje proglasila za zločince, a Srbe za genocidaše – rekao je Mandić.

On je podsetio na nekadašnji odnos Crne Gore prema Srbima iz Republike Srpske.

– Nisam imao ni u primisli da će iz Crne Gore dolaziti ovako teške vesti. One Crne Gore koja je nekad čojski stajala uz srpski narod što se grčevito borio da se sačuva na vekovnim ognjištima. Crne Gore koja je slala pomoć u nafti i drugim resursima zbog čega su Srbi iz RS i opstali! Svi oni sinovi koji su pali za slobodu Republike Srpske ovo nisu zaslužili – kazao je Mandić.

On je poručio da ovakva izdaja srpskih nacionalnih interese neće biti zaboravljena.

– Neka znaju oni koji su dugli ruku za žigosanje mog naroda kao genocidnog da ćemo im ovo dobro upamtiti. Nisu zalud u Republici Srpskoj i drugim srpskim zemljama mnoge porodice zatrte jer su sve muške glave položile živote da bi sprečile ono što neko misli tasterom da učini! Mislio sam da se odlaskom bezbožnika koji su udarili na Srpsku pravoslavnu crkvu sve promenilo u Crnoj Gori, ali čini se da će biti još gore, a Zdravko Krivokapići (nisam slucajno napisao krivokapići) je izdao sve sto se moze izdati, i siguran sam da će se svaki njegov rođak stideti njega i da će biti upamćen u istoriji kao najveći izdajnik srpskog roda od Brankovića pa na ovamo, uz rame svom mentoru i gazdi Milu Đukanoviću – poručio je Mandić.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi