Otac monstrum 267 puta silovao ćerku, imala je samo 5 godina: Jeziv zločin šokirao region

12.06.2024

14:09

0

Tokom suđenja otkriveni su brojni mučni detalji ovog slučaja

Otac monstrum 267 puta silovao ćerku, imala je samo 5 godina: Jeziv zločin šokirao region
Copyright Pixabay

Županijski sud u Splitu osudio je 45-godišnjaka na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog silovanja svoje maloletne ćerke.

Za pet godina otac je devojčicu silovao čak 267 puta, a sve je počelo 2018. godine kada je imala tek pet godina. Silovao bi je u proseku jednom nedeljno, a poslednji mesec svaka dva dana, piše Dalmatinski portal.

Osim prvi put, kada je to učinio u kampu kod Šibenika, sve se zbivalo u porodičnom stanu, sobi i kupatilu. Majka devojčice i supruga okrivljenog je teško bolesna i stanje joj se rapidno pogoršalo. Danas je nepokretna.

Mučni detalji slučaja

Kako piše pomenuti portal, tokom suđenja otkriveni su brojni mučni detalji ovog slučaja.

Otac je ćerki branio socijalni kontakt, vodio ju je u školu i dočekivao nakon završetka nastave kako se ne bi družila s ostalom decom. Branio joj je i da posećuje baku i deku s majčine strane koji žive u istoj zgradi. Danima je ne bi puštao iz kuće, a kada bi bio nezadovoljan njenim ponašanjem, udarao bi je po glavi i trbuhu. Morala se satima gola kupati pred njim u kadi.

Okrivljeni je osuđen za 267 krivičnih dela polnog zlostavljanja deteta i krivično delo povrede detetovih prava. Za svako krivično delo polnog zlostavljanja deteta dobio je po pet godina zatvora, a za povredu detetovih prava osuđen je na tri godine, pa mu je izrečena jedinstvena i maksimalna kazna zatvora od 40 godina.

Objavu presude okrivljeni je popratio bez emocija. Doveli su ga iz zatvora u Splitu, a tamo je i vraćen nakon objave.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike