Ovo je otac koga je ćerka optužila za silovanje: Monstrum u pritvoru, policija traga za svedocima

04.11.2020

19:35 >> 08:11

0

Janošik Ć. (43) iz Zrenjanina sumnjiči se da je ćerku odveo u napuštenu kuću, naterao je da se skine i silovao. Devojka se požalila sestri koja je o svem

Ovo je otac koga je ćerka optužila za silovanje: Monstrum u pritvoru, policija traga za svedocima
Copyright Pixabay

U nastavku istrage protiv Janošika Ć. (43) iz Zrenjanina, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju ćerku S. Z. (23) biće veštačena odeća osumjičenog i oštećene. Takođe, biće uzete i izjave od svih koji mogu da pomognu u rešavanja ovog slučaja.

– Devojka je bila i na psihijatrijskom pregledu i na lekarskom pregledu u Urgentnom centru. Lekarski pregled je pokazao da nije imala povrede. Sumnja da ju je na to prisilio svakako postoji – kaže izvor 24sedam blizak istrazi.

Pročitajte još: Hapšenje u Požarevcu: Silovao bivšu devojku posle žurke

Pročitajte još: 24sedam saznaje: Tražili nestalu devojčicu (13), pa je našli u naručju pedofila!

Kako smo već pisali, Janošik Ć. sumnjiči se da je u subotu u večernjim satima pretukao i silovao svoju ćerku. Navodno ju je naterao da krene s njim u napuštenu kuću, gde ju je naterao da se skine, a potom napastvovao. Nakon gnusnog čina, vratio ju je kući, a on je otišao u nepoznatom pravcu. Žrtva se tada požalila svojoj sestri i ispričala joj šta joj se dogodilo, nakon čega je ona taj slučaj prijavila policiji.

Printscreen/Facebook

Policija nije uspela da pronađe Janošika odmah pa je protiv njega podneta krivična prijava i raspisana poternica. Otac je u nedelju ujutru pronađen i uhapšen, nakon čeg mu je određen pritvor.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike