Potresna ispovest devojke koja preživljava pakao od strane svog oca: "Živim sa monstrumom, ako ga prijavim, ubiće me"

23.05.2024

22:13

0

U osnovnoj sam bila poznata kao dete čiji roditelji maltretiraju zato što su mi drugarice u svlačionici videle noge koje su prekrivene modricama

Potresna ispovest devojke koja preživljava pakao od strane svog oca: "Živim sa monstrumom, ako ga prijavim, ubiće me"
Ilustracija - Copyright 24sedam/Mirjana Stojadinović Pixabay

"Ne znam ni što ovo pišem, mislim da će mi biti lakše ako ovo jednostavno izbacim iz sebe", napisala je jedna mlada devojka iz Srbije koja je otvoreno priznala da navodno živi sa ocem "monstrumom".

Kako je objasnila u anonimnoj objavi na Reditu, u njenoj porodici otac se pita sve. A nju i majku, za razliku od brata i sestre maltretira svakodnevno. Kao neko ko ima svoje dve firme i spada u one najmoćnije ljudi u gradu, ocu, kaže jednostavno i pored njegovih pretnji smrću, ne može ništa.

"Zdravo, Odnos sa roditeljima mi je očajan. Imam 21 godinu (naglašavam godine da ne bi krenulo da se piše 'tinejdžerka si, samo umišljaš').

Ovako, u mojoj porodici se sve pita otac, majka apsolutno ništa (ostaje sa njim samo zbog novca). Otac mi je jedan običan monstrum koji me je maltretirao tokom celog života (psihički i fizički). U osnovnoj sam bila poznata kao dete čiji roditelji maltretiraju zato što su mi drugarice u svlačionici videle noge koje su prekrivene modricama, isto tako i u srednjoj školi. Ali moj otac uvek kaže 'druga deca ne prave probleme'.

Profimedia
 

"Dva puta me je izbacio iz kuće"

Takođe, dva puta me je izbacio iz kuće. Prvi put zato što sam izašla na piće preko dana iako mi je rekao da ne mogu (izašla sam sa devojčicom čiji su roditelji naši kućni prijatelji, u kafić koji je na pola minuta od mog stana). Došao je u kafić i ispred svih me je uhvatio za obraz i udario ćušku i drao se na konobaricu kako će da svašta uradi ako me pusti još jednom u taj kafić... Drugi put sam izbačena iz kuće zato što je hteo da mi vrati telefon koji mi je pre toga oduzeo na 2-3 meseca i ja sam bila pri svom stavu i rekla 'ne želim ništa od tebe'. Tada je poludeo i rekao mi je da spakujem stvari i da se gubim", napisala je nesrećna devojka.

Sestri i bratu sve dopušteno

Kako je dalje napisala, ovo nisu jedini problemi sa ocem. Postoje oni, mnogi gori.

"Imam brata i sestru koji su mlađi od mene. Sestri je apsolutno sve dozvoljeno (druga godina srednje), ide svaki vikend na svirku, izlazi kad hoće itd. Kad pitam što ja ne mogu a ona može jednostavno mi kaže 'ona uči, ti ne učiš'. A ja bila vukovac u osnovnoj, dve godine odlična u srednjoj ostale dve jako odlična tako da nije zbog toga apsolutno", napisala je ona pa dodala da ju je za Vaskrs, kada su porodično bili na moru bila dodatno bila maltretirana od njega.

"Ako ga prijavim, ubiće me"

"Znam da ćete da krene te da pišete 'prijavi ga policiji, idi odatle itd'. Ali moj otac je jedan od moćnijih u mom gradu, možda i najmoćniji, ima dve firme, i vrlo je finansijski osiguran. Zavisim od njega kompletno i radim kod njega u firmi kad ne idem na fakultet. Ako probam da odem (to mi je i sam rekao) pozvaće bilo kod privatnika kod kojeg probam da odem i zabraniće im da me puste da radim tu. A ako probam da ga prijavim policiji izaći će iz pritvora posle dan i ubiće me... Bukvalno mu niko ništa ne može u ovom gradu, i ne znam još koliko ću ovu torturu da izdržim", objasnila je ona na kraju svoje objave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike